به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در نوبت صبح روزهای چهارشنبه ۶، پنجشنبه ۷ و جمعه ۸ مرداد ماه سال ۱۴۰۰ و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد. متقاضیان هر یک از کدرشتههای امتحانی لازم است به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه کنند.
محل برگزاری آزمون متقاضیان با توجه به شهرستان درج شده در بند ۳۷ تقاضانامه ثبت نامی آنان تعیین شده است.
کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبتنامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون متقاضیان از روز یکشنبه سوم مرداد بر روی درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.
متقاضیان لازم است براساس مشخصات شناسنامهای (نام، نامخانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبتنامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. لذا متقاضیان باید شخصا در خصوص دریافت پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
آن دسته از متقاضیانی که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در رشته امتحانی دوم (رشته شناور) نیز بودهاند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه سازمان سنجش آموزش کشور پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه کنند. زمان برگزاری آزمون رشتههای شناور (رشته انتخابی دوم) صبح روز چهارشنبه ۶ مرداد تعیین شده است.
آزمون کدرشتههای امتحانی ۱۱۲۸ (آموزش زبان ژاپنی)، ۱۱۲۹ (زبان و ادبیات اردو)، ۱۲۸۷ (مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی) و ۱۳۶۰ (مجموعه موسیقی) منحصرا در شهرستان تهران برگزار خواهد شد؛ لذا متقاضیان هریک از کدرشتههای امتحانی مذکور ضرورت دارد براساس آدرس و تاریخ مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط در شهرستان تهران مراجعه کنند.
محل برگزاری آزمون برای ۸ کدرشته امتحانی شامل کدرشتههای امتحانی ۱۱۴۹،۱۱۴۷، ۱۱۵۰، ۱۱۵۴، ۱۱۵۵، ۱۱۵۷ ،۱۱۵۸ و ۱۱۵۹ که ثبتنام آنها توسط دستگاه های اجرایی ذی ربط و با هماهنگی این سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طریق اطلاعیهای که هریک از ارگان های ذی ربط صادر می کند آزمون این کدرشتهها در تاریخ های پیشبینی شده برگزار خواهد شد. برای این دسته از متقاضیان کارت شرکت در آزمون از طریق درگاه سازمان صادر نشده است.
معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون متقاضیان، براساس اطلاعات ثبتنام که توسط خود فرد انجام شده، درج شده است، لذا لازم است معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به تبصرهها بررسی و در صورت مشاهده مغایرت به قسمت ویرایش اطلاعات در درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به اصلاح معدل خود اقدام نمایید.
در غیر این صورت مسئولیت هرگونه تبعات بعدی به عهده شخص متقاضی بوده و هیچ گونه عذری در این مورد پذیرفته نمی باشد. درضمن براین اساس تاکید می شود متقاضیان نسبت به کنترل معدل اعلامی و معدل واقعی خود اقدام لازم را به عمل آورند. لازم به ذکر است در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولی متقاضیان دارای مغایرت معدل ولو در حد صدم نمره نیز اقدام شده است.
فارغالتحصیلان سنوات قبل و همچنین آن دسته از متقاضیانی که تا تاریخ ۱۶ آذر ۹۹ (زمان شروع ثبت نام برای شرکت در آزمون) به عنوان دانشآموخته تلقی شده اند و یا به عبارت دیگر موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شدهاند باید معدل مندرج در مدرک لیسانس (کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد؛ باتوجه به عدم پذیرش حضوری متقاضیان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواست ها به صورت الکترونیکی، متقاضیان می توانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس http://darkhast.sanjesh.org مراجعه و درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت نمایند.
فارغالتحصیلان دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل مقطع کاردانی (فوقدیپلم) و مقطع کارشناسی (لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون آنها یکسان باشد.
پس از ثبت درخواست، برای متقاضی شماره نامه و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می شود. متقاضیان می توانند پس از دریافت شماره و کد رهگیری از طریق پیام کوتاه، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به آدرس http://rahgiri.sanjesh.org وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.
همچنین متقاضیان درصورت لزوم می توانند سئوال یا سئوالات خود را از تاریخ دوشنبه چهارم تا هشتم مرداد با بخش پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور و یا در روزها و ساعات اداری با شماره تلفن ۴۲۱۶۳-۰۲۱ در میان بگذارند.
انتهای پیام