به گزارش ایسنا، سید رسول حسینی شنبه ۲۶تیرماه،در ستاد اجرایی فرماندهان،سرداران، امیران و هشت هزار شهید استان همدان، بیان کرد: تدوین دانشنامه شهدای تویسرکان یک گام پژوهش محور و ماندگار است که می تواند یک سند جامع و معتبر برای ادوار مختلف آینده باشد.
وی افزود: اکنون علاوه بر فعالیتهای فرهنگی گذشته باید از ابزار نوین تبادل اطلاعات و شبکه های مجازی برای تبیین ساختار اندیشه و سیره عملی شهدا بهره وری حداکثری ایجاد کرد.
حسینی نهادینه سازی مکتب فکری و راه حرکت عملی شهدا را عامل رشد و بالندگی در عرصه های مختلف توسعه عمومی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دانست و تأکید کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا قبل از اینکه یک دستور العمل اجرایی و اداری باشد یک دغدغه و علاقمندی مردمی و برخواسته از اقشار مختلف است.
وی تصریح کرد: اگر سازمان برنامه و بودجه شرایط را برای اختصاص اعتبارات مالی مورد نیاز به فعالیتهای فرهنگی و پژوهش محور برای ستاد اجرایی هشت هزار شهید استان فراهم کند، کمیته برنامه ریزی شهرستان در طول دو سال آینده ۳۰۰ میلیون اعتبار به این بخش اختصاص خواهد داد.
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان نیز در این نشست گفت: شهدا نیاز به غوغا سالاری و تبلیغات صرفاً شعاری ندارند و آنچه که می خواهند رهروی صدیق و خدمتگزار تمام قد برای مردم است.
سرهنگ مرتضی سیاهوشی اظهار کرد: در عین حال همه ما وظیفه داریم تا راه و مشی عملی شهدا را به عنوان ستارگان درخشان راهنمایی کننده تبیین و صیانت کنیم تا راه را گم نکنیم.
وی با اشاره به لزوم شکل گیری کمیته های متنوع تخصصی برای همایش فرماندهان، سرداران، امیران و هشت هزار شهید دفاع مقدس دراستان همدان، تأکید کرد: فعالیتهای فرهنگی و پژوهش محور در هر زمینه و از جمله زنده نگه داشتن مسیر روشن شهدا باید با برنامهریزی دقیق و ضریب اثر گذاری بالا و دربرگیری همه اقشار مردم صورت بگیرد.
سیاهوشی متذکر شد: احیای مکتب شهید قاسم سلیمانی، شهید همدانی و شهدای مدافع حرم نیز در همایش شهدای استان همدان نیز در دستور کار قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: شهرستان تویسرکان بیش از ۷۵۰ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
انتهای پیام