علیرضا ایزدپور همزمان با نخستین روز از هفته بهزیستی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه متقاضی برای کودکان شش، هفت سال و بالاتر کمتر است. ضمن اینکه برخی از افراد متقاضی جنسیت بچه نیز برای آنها مهم است و همین در کنار مواردی از این دست سبب میشود که آمار پشتنوبتیهای ما بیشتر باشند.
وی از اقبال خانوادههای متقاضی به کودکان دختر خبر داد و تصریح کرد: بسیاری از خانوادهها متقاضی کودکان دختر هستند و لذا این موارد ما را محدود کرده و سبب افزایش متقاضیان در صف میشود.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان در پاسخ به این پرسش ایسنا که برخی از خانوارهای متقاضی از تغییرات متوالی در قوانین گلایه داشته و آن را مانع بزرگی بر سر واگذاری بچهها و افزایش روزافزون پشتنوبتیها در استان میدانند گفت: برخی از خانوادهها فاقد شرایط دریافت کودکان هستند. ضمن اینکه سازمان بهزیستی بهدنبال این است که کودکان را به خانوادههایی بسپارد که شرایط بچهها در مقایسه با مراکز شبانهروزی، ارتقا بیابد از همین رو ممکن است سختگیریهایی برای اطمینان از آینده بهتر بچهها صورت گیرد.
وی با بیان اینکه خانواده متقاضی باید از امکانات رفاهی اولیه برخوردار باشد ادامه داد: همچنین در واگذاری بچه های زیر دو سال اولویت با خانواده هایی است که علاوه بر برخورداری از امکانات اولیه و رفاه نسبی در گروه سنی زیر 35 سال باشند تا اختلاف سنی بین بچهها و والدین بالا نباشد.
واگذاری 22 کودک بهزیستی در یک سال گذشته
وی با بیان اینکه تعداد کودکان نیز محدود است و همین عامل موثر دیگری در افزایش پشت نوبتیها است خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر 22 کودک به خانوادههای متقاضی در استان واگذار شده است.
ایزدپور با اشاره به گستردگی خدمات در بهزیستی خاطرنشان کرد: این سازمان در بخشهای متعددی به جامعه و خصوصا جامعه هدف خدمات ارائه میدهد.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به تعدد برنامههای این سازمان در یک سال گذشته از این دوره به عنوان یک دوره موفق نام برد و تصریح کرد: در این یک ساله صدها پروژه و ابرپروژه از سوی سازمان عملیاتی شده که افتتاح و راهاندازی 2400 مرکز مثبت زندگی تنها یک قلم از آنها است که سهم استان سمنان از این مراکز 22 مرکز بوده است. همچنین افتتاح مرکز جامع ترک اعتیاد که یکی از استانداردترین و کامل ترین مراکز ترک اعتیاد است در سمنان افتتاح شد.
کاهش فوتیها در خانه های سالمندان با وجود شرایط کرونایی
وی به افزایش خدمات در مراکز مختلف این اداره کل برای حفاظت از جامعه هدف در برابر کووید19 اشاره و اضافه کرد: این حساسیتها در کنار تدوین بیش از 100پروتکل برای حفظ سلامتی افراد سبب شد که خوشبختانه بعد از 6 ماه از آمدن کروناویروس، حتی یک مورد مثبت در بین خانواده بهزیستی در استان نداشته باشیم.
ایزدپور به قریب 350 فرد ساکن در خانههای سالمندان استان اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل این حساسیت بالا امسال آمار فوتیهای ما حتی از سالهای غیرکرونایی هم کمتر بوده است.
وی از انجام واکسیناسیون تمامی معلولین و سالمندان بهزیستی در استان خبر داد و گفت: دوز اول واکسن به این افراد تزریق شده و به زودی دوز دوم نیز برای آنها تزریق میشود.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان از افزایش فعالیت مراکز مشاوه بهزیستی در دوران کرونا خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر 30 مرکز مشاوره خانواده در سطح استان فعالیت دارند که نه تنها به جامعه هدف سازمان که به همه آحاد جامعه خدمات مشاورهای ارائه میدهند.
وی از سامانه 1480 به عنوان راه ارتباطی با مراکز مشاوه نام برد و گفت: صدای مشاور از طریق تلفن 1480 به همه هماستانیها و هموطنان خدمات ارائه میدهند.
خدماتدهی بهزیستی به 13 هزار معلول استان
ایزدپوز از خدماتدهی بهزیستی به 13 هزار معلول این استان خبر داد و اظهار کرد: بیشترین جمعیت معلول در استان در گروه معلولین حسی و حرکتی هستند.
وی با اشاره به اصلاح و ابلاغ قانون حمایت از معلولین از آن به عنوان یک ظرفیت مهم برای بهبود زندگی معلولین در کشور و استان نام برد و اضافه کرد: این قانون علاوه بر افزایش مستمری معلولین عزیز که در برخی بخشها متناسب با قانون کار افزایش یافته، در حوزه مناسبسازی نیز ظرفیتهای بسیار زیادی دارد و میتواند به ارتقا کیفی زندگی معلولین کمک شایانی کند.
وی هعمچنین از وجود 10 هزار مستمریبگیر بهزیستی در این استان خبر داد و گفت: خوشبختانه با تلاش دولت مستمری این عزیزان از ابتدای امسال تقریبا دو برابر شده و این مهم به کاهش مشکلات این قشر تا حدودی کمک کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان از افزایش کابینهای اورژانس اجتماعی استان از دو به چهار کابین در دوره شیوع کرونا خبر داد و گفت: علاوه بر این خط 123 اورژانس اجتماعی به طور 24ساعته آماده خدمترسانی به عموم جامعه در بخشهای آسیبهای اجتماعی، کودکان کار، اختلافات حاد خانوادگی، دختران فراری،کودکآزاری، همسرآزادی و...است.
انتهای پیام