رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان اعلام کرد

برگزاری ۳۲ نشست در کنگره «استان اصفهان و توسعه ملی»

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ۳۲ نشست تخصصی با مشارکت ۲۱۰ سخنران در مدت سه روز در کنگره استان اصفهان و توسعه ملی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو برگزار و ۱۷۰ مقاله در آن ارائه می شود.

سید مهدی ابطحی امروز (سه شنبه- ۲۲ تیرماه) در آیین افتتاحیه کنگره «استان اصفهان و توسعه ملی، چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو» در دانشگاه صنعتی اصفهان، اظهار کرد: استان اصفهان در طول هزاران سال مامن موحدان بزرگ بوده و گوهر خود را در عوض تلاش و نبوغ به انسان ارزانی داشته است.

وی افزود: اقلیم این استان قناعت را به مردمانش ارزانی داشته و این سرزمین آرامشی شگرف و صبوری را آموزش می دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه اقلیم استان اصفهان چهار فصل است و اعتدال در رفتار را باعث شده است، تصریح کرد: طبیعت روح بخش این استان در تعالی انسان اثرگذار است، به گونه ای که بسیاری نگاه فیض کاشانی را به طبیعت قمصر نسبت می دهند.

ابطحی گفت: این سرزمین با این ویژگی ها انسانی پرورش داده که در مواجه با خود، خویشتندار و صبور است و در مواجه با غیر، دوستدار و پشتیبان وطن و خدوم است. در دوران دفاع مقدس در این استان شهدای بزرگی فرماندهان موثر لشکرهای کشور بوده اند.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به اصالت، هنر و معماری برجسته استان اصفهان اشاره کرد و افزود: جلوه این انسان برامده از این طبیعت، در معماری دیدنی شهر نمود پیدا کرده و در علم در مَدرس اصفهان کمتر عالمی وجود داشته که از اصفهان نیاموخته باشد و اکنون دانشگاه های استان کم رقیب و فعال در عرصه علم و دانش مشغولند.

ابطحی ادامه داد: استان اصفهان، در صنعت تضمین کننده خوداتکایی است و در نواوری و فناوری با درکی عمیق از خارج از مرزها دانش به کشور عرضه می شود. از زمان بروز پارک های علم وفناوری و طراحی آن در اصفهان بیش از ۱۰ سال زمان نبرده است.

وی تاکید کرد: انسان این سرزمین پاک قرن ها اینگونه بوده و هرچند بارها ساخته هایش ویران شده و داشته هایش به یغما رفته اما باز قانع، صبور و پرتلاش ادامه داده است. انسان خردمند اصول سرزمین را می فهمد وآن را پاس می دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید براینکه حق این سرزمین است زاینده رودی پر آب داشته باشد، خاطرنشان کرد: حق این سرزمین این است که هوایی پاک داشته باشد، جوانانش مهاجرت نکنند، مردمانش تنگ دست نباشند، دشت هایش همچون همیشه سبز باشد و دانشش در حفظ منطقه ملی استفاده شود.

ابطحی اضافه کرد: حق این سرزمین است سرزمین هنر باور و علم باشد که لازمه آن شناخت ضعف ها و تقویت نقطه قوت ها است که با گفت و گو می توان در تحقق این هدف کوشید.

وی با اشاره به برگزاری نخستین کنگره «استان اصفهان و توسعه ملی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو» آن را آغازی برای ایجاد این گفتمان دانست و اعلام کرد: کنگره با تشکیل ۱۳ کمیته و ۱۱۶ عضو برجسته از دانشگاه های استان، حوزه علمیه، تجار، صاحب نظران و ... توانسته شبکه ای مناسب برای گفت و گو شکل دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان توضیح داد: ۳۲ نشست تخصصی با مشارکت ۲۱۰ سخنران در مدت سه روز کنگره برگزار و ۱۷۰ مقاله در آن ارائه می شود. همچنین ۲۵ مصاحبه انجام شده است.

ابطحی از شکل گیری دبیرخانه دایمی این کنگره در دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد و گفت: با شکل گیری دبیرخانه دائمی کنگره به رسالت دانشگاه کارافرین پرداخته می شود.

وی این کنگره را آغاز راه اعلام و ابراز امیدواری کرد که اصفهان را آن چنان که حق این سرزمین است، داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، نخستین کنگره «استان اصفهان و توسعه ملی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو» در تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیر ماه به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود. این کنگره به همت استانداری اصفهان و میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان در ۱۳ کمیته تخصصی با ارائه سخنرانی های مختلف در محورهای مدیریت، اقتصاد و بهره‌وری، عمران و آبادانی، توسعه خدمات و گردشگری، تحکیم باورها و فرهنگ دینی، توسعه علمی صنعت و فناوری، توسعه کشاورزی و منابع طبیعی، توسعه پایدار سلامت، هنر، معماری و شهرسازی، تاریخی، اجتماعی و فرهنگی، ورزش و جوانان، آب و محیط زیست و فرهنگ، هنر و رسانه برگزار می شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400042215663
  • خبرنگار :