سیدرضاموسوی مشکینی، مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان قم، درگفتوگوبا ایسنا عنوان کرد: اگر برای دریاچه نمک به عنوان یک نعمت خدادادی تدابیری اندیشیده نشود، مشکلات زیادی را به وجود میآورد؛ زیرا اگر حفاظت از دریاچه نمک قم انجام نشود این دریاچه به کانون مهمی برای آلودگی تبدیل میشود.
وی با اشاره به اینکه معمولا حوض سلطان با دریاچه نمک اشتباه گرفته میشود، گفت: دریاچه نمک با حدود ۲۰۰ هزار هکتار وسعت بین استانهای قم، اصفهان و سمنان قرار دارد؛ اما با توجه به اینکه در محدوده قم است جاده مناسبی از طرف قم برای آن وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه حفاظت و بهره برداری از دریاچه نمک باید با هم باشد، اظهار کرد: اگر به تامین حقابه دریاچه نمک توجه نشود و این دریاچه مورد تخریب قرار گیرد به دلیل جهت وزش باد، استان قم بیشترین آسیب را میبیند.
وی بابیان اینکه در صورت تامین نشدن حقابه دریاچه نمک، در آینده شاهد غبارهای نمکی در قم و تهران خواهیم بود، گفت: گردوغبار نمکی به دلیل فلزات سنگین می تواند مشکلات بسیار جدی به وجود بیاورد.
موسوی مشکینی افزود: مدیریت یکپارجه واحد زیست بوم دریاچه نمک مطالبه محیط زیست قم است و سیاست واحد در حفاظت از دریاچه نمک یک الزام است و در این زمینه پیگیری های فراوانی انجام شده است که به دلیل تاثیر پذیری بیشتر قم از این دریاچه مسائل آن نیز به قم واگذار شود.
انتهای پیام