به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، در این رویداد بیش از ۱۸ سخنران داخلی و خارجی از کشورهای آمریکا، انگلیس، اسپانیا، آلمان و ... آخرین و بروزترین دستاوردهای خود را ارائه خواهند داد و علاقهمندان میتوانند در هر کجای کشور به صورت مجازی از این مباحث استفاده کنند.
برنامه جانبی این رویداد شامل "آگاهی از ساختار و عملکرد مغز"، "نورونها و راز و رمز آنها: سیگنالهای مغزی"، "مغز منعطف: تحریک مغزی"، "منظره شگفتانگیز مغز: تصویربرداری تشدید مغناطیسی مغز" است که در چهار هفته و در هر هفته یک حوزه از این علم را در برمیگیرد و از اول تیرماه آغاز شده و تا پایان تیر ادامه دارد.
در این رویداد بهطورکلی ۳۵ مقاله دریافت و پس از داوری، ۱۳ مقاله جهت ارائه به صورت پوستر و ۶ مقاله به صورت ارائه شفاهی پذیرفته شد.
در اختتامیه این رویداد برندگان مسابقات تحلیل داده های طیف نگاری مادون قرمز(fNIRS) که با محوریت بررسی حافظه کاری و واسط مغز و رایانه به صورت ملی برگزار شد، اعلام و جوایز آنها اهدا میشود.
آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز در تلاش است تا در شرایط سخت و فراگیر کرونا بتواند در راستای بالا بردن سطح آگاهی محققان این حوزه گام بردارد و از تلاش خود برای ترویج این دانش از پای ننشیند.
انتهای پیام