به گزارش ایسنا، فرشید پاسدار در سومین کارگروه بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: منطقه سبلان ظرفیت بسیار بالا برای جذب گردشگر دارد.
وی با بیان اینکه در برخی از فصول سال شاهد پیک حضور گردشگران در منطقه سبلان هستیم، ادامه داد: کمربند سبز سبلان با احداث راه از سرعین به سردابه و از آنجا به قوتورسویی و در بلند مدت هم به مشگین شهر وصل می شود.
وی با بیان اینکه کوه سبلان را می خواهند ثبت جهانی کنند، تصریح کرد: این کار از دو منظر طبیعی و فرهنگی مطرح می شود و لازمه ثبت جهانی از منظر فرهنگی این است که رسوم و فرهنگ عشایر در پرونده ثبت جهانی سبلان ثبت شود.
پاسدار افزود: در مسیر کمربند سبز باید در مورد جانمایی تاسیسات تمهیدات لازم اندیشیده شود.
نجف قلی زاده هم گفت: در حال بهسازی و ایمنی راه اتصالی از سردابه به قوتورسویی هستیم.
وی افزود: مسیر سردابه به قوتورسویی ۳۰ کیلومتر طول دارد که حدود ۱۰ کیلومتر آن را آسفالت شده است.
مسئول پیگیری بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل هم با بیان اینکه این طرح در سال ۱۳۷۸ توسط دانشکده جغرافیایی دانشگاه تهران و به سرپرستی دکتر محمد تقی رهنمایی تهیه شده بود، گفت: بعد از گذشت ۲۲ سال، این طرح نیازمند بازنگری بود که با جهاد دانشگاهی قراردادی منعقد شد تا بانگری طرح را انجام دهند.
قادر تقی زاده افزود: این طرح در ۲ فصل مقدماتی و کلیات آسیب شناسی و ۱۰ فصل در حوزه های مختلف است و ۲۱ کمیته برای بررسی طرح تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه مشاور باید ضوابط ساخت و ساز در کمربندی سبلان را تهیه کند، ادامه داد: بر اساس درجه بندی جاده ها، ضوابط مختلف است و باید این ضوابط رعایت شود.
انتهای پیام