«مهران فاطمی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا راجع به قطعیهای برق یزد اظهار کرد: قطعیهای مکرر برق در کشور و به تبع آن استان یزد موجب گلایهمندی بخش قابل توجهی از مردم و ایجاد مشکلات عدیده برای آنان شده است اما شاید بتوان این معضل را با راهکاری کمهزینه و در پیک مصرف برق به صورت موقت، مدیریت کرده و استان را از این بحران گذراند.
وی در مورد پیشنهاد خود تصریح کرد: روزانه کمبود برق، منجر به قطع دو ساعته برق خانوارها و قطع سه ساعته برق صنعت میشود، اما در بخش صنعت، این قطعی برق باعث بیکار شدن و معطل ماندن کارگران در این بازه زمانی میشود.
فاطمی افزود: با احتساب سه ساعت قطعی برق ماهانه، کارگران ۹۰ ساعت بیکار میشوند که این میزان در مجموع معادل ۱۱ روز کاری را در برمیگیرد، ضمن این که قطع و وصل شدن مکرر برق استهلاک خط تولید را به شدت افزایش میدهد.
وی پیشنهاد داد: در این موعد، صنایع بزرگ پر مصرف، طبق یک برنامه زمانبندی در طول یکی دو ماه آتی به نوبت به مدت یک هفته تعطیل شوند و کارگران به مرخصی بروند و مازاد برق باقیمانده به خانوارها اختصاص یابد تا هیچگونه قطعی برق را در سطح خانهها و اماکن خدمات عمومی مانند بیمارستانها نداشته باشیم.
این فعال سیاسی با بیان این که تعطیلی مورد نظر باید برای صنایع پرمصرفی همچون کارخانههای بزرگ فولادی استان اعمال شود، گفت: در این بازه زمانی علاوه بر اینکه استهلاک ناشی از قطعی برق واحدهای تولیدی حذف میشود، فرصتی برای صنعتگران و کارخانه داران به وجود میآید تا تعمیرات اساسی واحد خود را که نیاز به تعطیلی کامل مجموعه دارد، دنبال کنند.
وی ادامه داد: ضمن اینکه صنایع کم مصرف، تعطیل نخواهند شد چرا که در حال حاضر، قطعی برق برای صنایع خرد و کلان بالسویه اعمال میشود.
فاطمی به همراهی و خدمات شایسته و مثال زدنی ارباب صنایع استان در بحرانهای مختلف کشور و در مسائل مهمی چون کرونا اشاره کرد و گفت: این مدیریت و همراهی میتواند مشکل استان را حل و فصل کرده و از مشکل خانوارها خصوصا افراد کرونایی و در بستر و همچنین بیمارستانها بکاهد، از طرفی هزینه و فایده نهایی هم در مقایسه با وضعیت فعلی قطعی برق برای صنعت قابل قبولتر خواهد بود.
انتهای پیام