به گزارش ایسنا، پنجشنبه شب دو تیم فوتبال آلومینیوم اراک و استقلال در دیداری جنجالی و بحثبرانگیز که پر از صحنههای مشکوک داوری بود، به تساوی بدون گل دست پیدا کردند. شاگردان علیرضا منصوریان معتقد بودند که داور یک پنالتی برای آنها اعلام نکرده و در سوی دیگر، استقلالیها معتقد بودند سیدعلی به اشتباه گل آنها را مردود اعلام کرده است؛ گلی که میتوانست ۳ امتیاز را برای آبیها به ارمغان بیاورد.
در حالی که نیمکت استقلال در دقیقه ۶۹، در حال اعتراض به داور و به دنبال احیا شدن گل این تیم بود، فرهاد مجیدی سعی کرد با نشان دادن تصویر گل به کمک داور در تلفن همراه یکی از اعضای کادر فنی خود، ضمن تغییر نظر داور، VAR را به طور غیر رسمی وارد فوتبال ایران کند. اتفاقی که میسر نشد و سیدعلی گل استقلال را قبول نکرد. این حرکت سرمربی استقلال، بیش از پیش نیاز به سیستم کمک داور ویدیویی در فوتبال ایران را نشان داد و قبل از این در همین لیگ بیستم، رحمان رضایی، سرمربی وقت ذوبآهن از چنین VAR دستی در فوتبال ایران استفاده کرده بود.
در ششم آذرماه ۱۳۹۹ و در دیدار ذوبآهن و پیکان، داور یک پنالتی برای تیم تهرانی اعلام کرد که رحمان رضایی، سرمربی نیمفصل نخست ذوبآهن با نشان دادن تصاویر تلویزیونی به داور در تلفن همراه خود، موفق به تغییر نظر داور شد و داور این دیدار، تصمیم خود را عوض کرد. مجیدی نیز سعی کرد تا با استفاده از این ترفند رحمان رضایی، حق تیمش را احیا کند اما موفق به این کار نشد و سیدعلی تغییری در تصمیمش نداشت.
جنجال بازی دیشب و همچنین ششم آذرماه سال گذشته نشان داد فوتبال ایران بیشتر از آن چه در ذهن رییسان فدراسیون و کمیته داوران است، به VAR نیاز دارد و باید فکری به حال آن بکنند. پروژهای که در زمان حضور رفعتی در دپارتمان داوری، مراحل خوبی را پیش رفته بود و به ناگهان پس از پایان دوره حضور رفعتی در دپارتمان، این پروژه هم ناخداگاه پایان یافت.
حالا وقت این است که خداداد افشاریان به جای دغدغه از دست ندادن ریاست هیات فوتبال، به فکر آوردن امکانات داوری مثل تکنولوژی خط دروازه و کمک داور ویدیویی باشد تا کادر فنی تیمهای مختلف مثل استقلال و ذوبآهن مجبور به استفاده از VAR های دستی برای تغییر نظر داور و یادآوری اشتباهش نباشند.
انتهای پیام