محمود ثمینی، در جلسه ویدئو کنفرانس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان که با حضور مدیران عضو این شورا برگزار شد، ضمن گرامی داشت هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در استان در خصوص ساماندهی معتادان متجاهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی با تأکید بر اهمیت بحث پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر، گفت: پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر، یقیناً آسانتر، راحتتر و کم هزینهتر و در عین حال بسیار اثربخشتر خواهد بود.
ثمینی افزود: لازمه این کار اجتماعی شدن و فراگیری مبارزه با مواد مخدر است و از این لحاظ همه دستگاههای اجرایی و خصوصاً رسانهای و تبلیغاتی شامل صدا و سیما، اصحاب رسانه و خبرنگاران، تأثیرگذاران و دستگاههای فرهنگی، مقرر شد که هم در بحث محتواسازی و هم در بحث اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه اقدامات موثری را انجام دهند از جمله به کارگیری NGO و سمنها در این خصوص که به هر حال در بحث اجتماعی کردن میتوانند نقش مؤثری داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، افزود: در بحث ساماندهی معتادان متجاهر اقدامات خوبی در استان صورت گرفته و بنا شد که شناسایی دقیق این افراد توسط دستگاههای مسئول انجام و براساس ظرفیتهای موجود در استان در مراکز ماده ۱۶ به مرور نسبت به جمعآوری، مهارت آموزی، سالمسازی و نهایتاً بازگرداندن آنها به جامعه اقدامات مناسبی را انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۳ مرد و ۲۴ زن در مراکز ماده ۱۶ بهزیستی قرار دارند، گفت: ۵۵ نفر نیز در مرکز ماده ۱۶ سپاه پاسداران حضور دارند که سپاه استان نیز در این زمینه ضمن همکاری لازم با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در حال نگهداری و رسیدگی به معتادان متجاهر است.
ثمینی خاطرنشان کرد: با توجه به انجام آموزشهای مجازی در مراکز آموزشی و فرهنگی مثل مدارس و دانشگاهها، امر اطلاعرسانی و آگاهی بخشی در خصوص پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر بیشتر از گذشته به دانشآموزان و دانشجویان در دستور کار قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، عنوان کرد: در این جلسه با توجه به شرایط کرونایی به صورت نمادین و به نمایندگی از طرف همه خانوادههای شهدای مبارزه با مواد مخدر از یک خانواده شهید و یک خانواده جانباز قدر دانی بعمل آمده که از سایر عزیزان در منازلشان تقدیر به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام