به گزارش ایسنا، پایگاه خبری المنار در یادداشتی به قلم "یونس عوده" درباره حمله اخیر نظامیان اشغالگر آمریکا به نیروهای حشد شعبی در مرز سوریه و عراق و پیامدهای آن نوشت: "حمله جنگندههای آمریکا به نیروهای حشد شعبی در مرزهای عراق و سوریه و توجیه زشت این تجاوز از سوی آمریکاییها تعجب آور نیست. آنها سعی در ماهی گرفتن از آب گل آلود و ایجاد اختلاف و فتنه میان عراقیها داشتند.
این نخستین بار نیست که آمریکاییها نیروهای حشد شعبی را هدف قرار میدهند؛ نیروهایی که اگر نبودند اکنون داعش همچنان در موصل و دیگر شهرهای عراق حضور داشت. ایالات متحده در میان جنایات بزرگ خود در عراق ابومهدی المهندس، نایب رئیس حشد شعبی را به شهادت رساند و چندین حمله به مراکز حشد شعبی انجام داد تا انتقام شکست دادن تروریسم توسط نیروهای حشد شعبی و ایستادن آنها در برابر اشغال عراق توسط آمریکاییها را بگیرد.
بدون شک مردم عراق به ضرورت اخراج آمریکاییها و متحد شرورشان از عراق متقاعد شدهاند و این متقاعد شدن اکنون به تصمیم دولت و پارلمان تبدیل شده است مبنی بر اینکه نیروهای اشغالگر باید این کشور را ترک کنند. چندین دور مذاکره درباره نحوه خروج صورت گرفت و بر رد حضور هر آمریکایی در ارتباط با امور عملیاتی تاکید شد. جنایات آمریکا، کشتارهای آنها علیه مردم عراق را چندین برابر کرده است و بسیاری از عملیاتهای آنها به عنوان جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت طبقه بندی میشوند.
آخرین حمله دو روز پس از رژه نیروهای حشد شعبی در دیالی به مناسبت هفتمین سالروز تشکیل این نیروها انجام شد. این رژه مورد توجه گستردهای در سطح منطقهای و بینالمللی قرار گرفت و برخی آن را شاخصی از دوران جدید خواندند که حامل پیامهای سیاسی و امنیتی است، به ویژه اینکه مصطفی الکاظمی، نخستوزیر، جمعه عناد، وزیر دفاع، وزیر کشور، مشاور امنیت ملی، رئیس ستاد ارتش و افسران ارشد عراقی در کمال احترام و تقدیر در این مراسم شرکت کردند.
طبیعی است که همه اینها باعث خشم سران ایالات متحده شود، چراکه همه دستگاههای رسانهای و امنیتیشان نتوانستند تصویر حشد شعبی محبوب را تحریف کنند و همچنین همراه کردن این اقدام با تحریم رهبران حشد شعبی به ویژه فالح الفیاض، رئیس این تشکیلات، عبدالعزیز المحمداوی معروف به "أبوفدک"، رئیس ستاد کل حشد شعبی و پس از آن بازداشت قاسم مصلح، از رهبران حشد راه به جایی نبرد و اگر در آزاد کردن مصلح تعجیل نمیشد، عراق متزلزل میشد.
طبیعی است که عواقب منفی این اقدامات دامن نیروهای اشغالگر آمریکایی و دست نشاندههایشان در عراق را بگیرد و زمان آنگونه که رهبری حشد شعبی میخواست پیش برود. این رهبری صراحتاً اعلام کرد: "ما حق قانونی خود را برای پاسخ به حملات و عاملان این امر را در خاک عراق برای خود محفوظ میدانیم. این اقدامات در چارچوب تضعیف عراق، نیروهای امنیتی آن و حشد شعبی است که آمریکا و سایر مردم جهان شاهد شکست تروریسم توسط آن و رفع خطر این گروه از کل جهان بودند."
این موضع حشد شعبی با یک جلسه فوقالعاده به ریاست فرمانده کل نیروهای مسلح (الکاظمی) همراه بود که به بحث درباره پیامدهای تجاوزات آمریکا اختصاص داشت و کابینه دولت در این جلسه حمله هوایی آمریکا به حشد شعبی را محکوم و تاکید کرد که این تجاوز به منزله نقض صریح حاکمیت عراق بوده که تمامی قوانین و منشورهای بین المللی مخالف آن هستند. الکاظمی نیز بر رسیدن به مراحل پیشرفته گفتوگو با آمریکا درباره خروج نیروهای نظامی واشنگتن از عراق تاکید کرد.
در همین حال، گردانهای حزبالله متعهد شدند که حملات علیه نیروهای آمریکا را تشدید کنند و ابوعلی العسکری، مسؤول امنیتی این گردانها گفت: جنایت و استبداد در رویکرد و رفتار دشمن آمریکایی را نمیتوان با محکومیت و اعتراض پاسخ داد، بلکه بازدارندگی آن باید عملی، دقیق و مستمر باشد. اشغالگران بدانید که عراق مردانی دلاور دارد و آنها ولی دم هر عراقی مظلوم هستند.
مطمئناً، تنها زبانی که هر اشغالگر میفهمد؛ زبانی است که از لوله اسلحه بیرون میآید، بنابراین چگونه میتوان به زبانی دیگر هر قدرتی را که در استعمار خود و حمله به کشورهای دیگر مرتکب نسل کشی جدی و جنایات علیه بشریت شده است، بازداشت؟
تجاوزات اخیر آمریکا علیه حشد شعبی همراه با انباشت تجاوزات قبلی و همچنین وجود تصمیم جامع عراقیها برای اخراج اشغالگران، بدون شک سرعت اخراج آمریکاییها از عراق را تسریع میکند و اگر این بیرون کردن افقی نباشد، بدون شک عمودی خواهد بود".
انتهای پیام