به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، ماسک در گفتگوی مجازی خود با کنگرهی جهانی موبایل بارسلونا گفت که پیشبینی میکند بیش از ۱۰ میلیارد دلار در این صنعت سرمایهگذاری شود پیش از آنکه به سوددهی و درآمد ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار در چرخه عمر پروژه برسد.
او افزود: هدف اصلی این پروژه جلوگیری از ورشکستگی است.
در حال حاضر سرویس اینترنت استارلینک ۶۲ هزار و ۴۲۰ کاربر فعال دارد.
به گفتهی ماسک استارلینک در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ ماهواره در مدار دارد و انتظار میرود تا ماه اوت(یک ماه آینده) این سرویس جهانی شود.
ماسک همچنین اطلاعات جدیدی در مورد این سرویس ارائه کرد و افزود که این ماهوارهها در فاصلهی ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دارند در حالی که ماهوارههایی که در مدار زمینآهنگ هستند در فاصلهی ۱۰۰۰ کیلومتری قرار گرفتهاند و مدت زمان چرخش آنها در مدار ۲۴ ساعت است.
این ماهوارهها سیگنالهایی به کابلهای تلوزیونی میفرستند. ناسا ماهوارههای خاص خودش را برای ارتباط و انتقال داده بین فضاپیماها دارد.
خرید یک کیت استارلینک حدود ۵۰۰ دلار هزینه خواهد داشت و هزینهی ماهانه آن نیز ۱۰۰ دلار است که به گفتهی ماسک این قیمت در همه جای جهان یکسان است.
اگرچه مالیات و هزینهی حمل و نقل ممکن است باعث افزایش آن شود.
به گفتهی ماسک ساخت این کیت برای شرکت ۱۰۰۰ دلار هزینه دارد اما آن را به نصف قیمت به کاربران میفروشند او افزود ما دوست داریم که هزینهی تهیه این کیت را از ۵۰۰ دلار به ۲۰۰ یا ۳۵۰ دلار کاهش دهیم.
کاربران ما در مناطق دور افتاده زندگی میکنند برخی از آنها در یک کابین در بالای کوه هستند و حتی به برق نیز دسترسی ندارند.
ماسک همچنین از شراکت احتمالی با اپراتورهای تلفن همراه صحبت کرد.
ماسک گفت: مشارکت با شرکتهای مخابرات مهم است و با سایر شرکتها نیز در حال مذاکره هستیم.
برخی از کشورها الزامات خاص خودشان را برای صدور مجوز اینترنت ۵G دارند و در این کشورها باید پوشش برای مناطق روستایی نیز فراهم شود.
ماسک از نام بردن شرکتهای مخابرات خودداری کرد.
انتهای پیام