مصطفی بهرامی در گفتوگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: در ناهنجاری زانوی ضربدری، فاصله عرضی پاها در هنگام راه رفتن و ایستادن از یکدیگر بیشتر میشود و فرد به تدریج روی لبه داخلی پافشار بیشتری وارد میکند و قوس کف پا نیز ازبین میرود.
وی ادامه داد: اگر کفش این افراد مورد بررسی قرار گیرد بیشتر ساییدگی در قسمت داخلی کفه کفش است و این ناهنجاری فرد را متمایل به نشستن قورباغهای می کند.
بهرامی در خصوص علل زانوی ضربدری، گفت: نرمی استخوان، چاقی یا وزن زیاد، کف پای صاف، زمینه ارثی، شکستگی در سطوح مفصلی یا اینکه پایین و بالا مفصل دچار شکستگی شده باشد، قنداق کردن بچهها، زود راه افتادن بچهها و نشستن قورباغهای از جمله این موارد است.
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان اضافه کرد: پارگی رباط جانبی داخلی زانو و کوتاهی رباط جانبی خارجی، کاهش زاویه سرو گردن استخوان ران با تنه آن، رشد بیش از حد کندیل داخلی نسبت به کندیل خارجی، کوتاهی عضله دوسررانی و ضعف عضلات همسترینگ داخلی از دیگر علل زانوی ضربدری هستند.
وی در خصوص پیشنهادات و حرکات اصلاحی برای زانوی ضربدری گفت: برای هر کدام از این علل، حرکات اصلاحی خاصی وجود دارد که میتوان به متخصص این کار مراجعه کرد و این حرکات را انجام داد.
بهرامی تاکید کرد: سبک زندگی امروزی، عارضههای بدنی زیادی به دنبال دارد که ابتدا پیشگیری و در ادامه باید با حرکات اصلاحی تا حد توان آنها را رفع کرد.
انتهای پیام