هادی ملکی پنج شنبه سوم تیرماه در نشست قضایی دادگستری شهرستان ساوه که با حضور معاون قضایی قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری استان مرکزی برگزار شد، افزود: دستگاه قضایی به عنوان حافظ امنیت کشور در مسیر پر مخاطرهای جهت اجرای عدالت گام بر میدارد.
وی با اشاره به اینکه ساوه از بعد اقتصادی، کشاورزی و صنعتی و مزیت مهاجرپذیری یکی از شهرهای مهم کشور است، اظهار کرد: شهرهای مهاجر پذیر مشکلات خاص خود را دارند و این ویژگی کار دستگاه قضائی را سخت کرده است به گونهای که ورودی پروندههای قضایی به دادگستری شهرستان نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
رئیس دادگستری ساوه در ادامه گفت: دستگاه قضائی این شهرستان با ۶ شعبه حقوقی در دادگاه، پنج شعبه کیفری ۲ و یک شعبه کیفری ۱، یک شعبه دادگاه انقلاب، دو شعبه اجرای احکام مدنی و در دادسرا نیز پنج شعبه دادیاری و چهار شعبه بازپرسی و سه شعبه اجرای احکام و یک شعبه سرپرستی اداره میشود.
وی متوسط ورودی پروندهها به دادسرای شهرستان را ۱۴۰ فقره و در دادگاههای حقوقی ۱۷۰ فقره و کیفری را ۱۶۰ فقره بیان کرد و افزود: عمده پروندههای شهرستان ناشی از اختلافات ملکی بدلیل مشکلات مالکیتی است چرا که بسیاری از اراضی، فاقد اسناد رسمی هستند و بیشترین مشکل را برای شهرستان بوجود آورده اند.
ملکی بیان کرد: در سال گذشته با تلاش همکاران قضائی آمار قابل توجهی در خصوص مختومه شدن پروندههای قضائی ثبت شد.
انتهای پیام