ارسلان زارع در دیدار رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، گیلان را جزو پنج استان حادثه خیز عنوان و با اشاره به نقش و جایگاه با اهمیت نظام مهندسی اظهار کرد: گرایش جوانان به سمت رشته های مهندسی در آموزش عالی با توجه به نقش توسعه ای آن، مایه مباهات است.
وی سند آمایش سرزمینی را محور توسعه استان دانست و به رویکرد این سند مبنی بر توجه به نگاه کارشناسی، رعایت استانداردهای علمی، استفاده از نیروهای مستعد و پر کردن خلاها از بسترهای قانونی اشاره و خاطرنشان کرد: ارتقای توجه به پایداری ساختمان از نیم درصد در سال ۱۳۵۷ به ۵۸ درصد در زمان حاضر، گام بزرگی محسوب می شود.
نماینده عالی دولت در گیلان استفاده از ظرفیت ۲۳ هزار نفری جامعه مهندسین استان را بسیار مهم و ارزشمند ارزیابی کرد و گفت: آمادگی اجرای مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان در گیلان به عنوان یکی از اولین استان ها وجود دارد و مقاوم سازی، نگهداری و تعمیرات ساختمان های دولتی، اداری و دستگاه های اجرایی در اولویت قرار می گیرد.
زارع، از مشارکت سازمان نظام مهندسی در اجرای طرح اقدام ملی مسکن استقبال کرد و گفت: با توجه به گستردگی صنایع مرتبط با صنعت ساختمان، رونق این بخش علاوه بر پایداری اشتغال، پویایی جامعه را به دنبال دارد.
وی نقش آموزش مهارتی مهندسان در کنار کسب دانش علمی را در فرآیند جذب بازار کار آنان مهم دانست و بر ضرورت انعقاد تفاهم نامه با سازمان آموزش و فنی و حرفه ای استان برای تحقق این امر تأکید کرد.
احمد خرم، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور نیز، تحقق بیمه مهندسان و تصویب در مجلس به عنوان قانون را اتفاقی مبارک برای این قشر پرتلاش عنوان کرد و گفت: سازمان نظام مهندسی با ۵۵۰ هزار مهندس در سطح کشور، یکی از حوزه های اثرگذار است.
وی به آغاز اجرای مبحث ۲۲ قانون مقررات ملی ساختمان در تهران از اول تیرماه به صورت آزمونه در تهران و سپس در استان های دیگر اشاره و خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ درصد مهندسان فاقد مسکن و ۶۰ درصد آنان، بیکار یا در شغل های غیرمرتبط در حال فعالیت هستند که با رونق ۱۸۰ صنعت وابسته به ساختمان می توانیم شاهد پویایی جامعه و فعالیت مهندسان باشیم.
انتهای پیام