مدیرکل بهزیستی مازندران خبر داد

پرداخت ۲٠ میلیارد تومان تسهیلات به بازتوانان مازندرانی

مدیرکل بهزیستی مازندران از پرداخت ۲٠ میلیارد تومان تسهیلات به بازتوانان مازندرانی خبر داد.

فرزاد گوهردهی در نشستی با خبرنگاران که روز سه شنبه یکم تیرماه به مناسبت هفته‌ی مبارزه با مواد مخدر  برگزار شد اظهار کرد: شعار امسال "فواید و عوارض مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی ها را نجات دهیم"، تعیین است.

وی با اشاره به شعار هفته‌ مبارزه با اعتیاد خاطرنشان کرد: یاریگران زندگی، مشارکت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد، برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر در مازندران است که از ۴ تیر اغاز می شود.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به رغبت افراد به استفاده از مواد صنعتی نسبت به سنتی گفت: حرکت جمعی می طلبد تا پیشگیری و امر مداخله و درمان موفق عمل کند.

گوهردهی با اشاره به اهمیت حوزه اطلاع رسانی و تبلیغات در راستای پیشگیری تاکید کرد: در این راستا فعالیت های اجتماع محور و اقدامات درمانی، راه اندازی کارگاه رسانه ای در استان فعال شده و تولید محتوای رسانه ای برای رفع نیازمندی های رسانه ای و مخاطبین انجام شده است.

وی تصریح کرد: برای ۲۰۰ هزار نفر از جامعه هدف آموزش انجام شده که با استفاده از ظرفیت آموزش و پروش این امر محقق شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: آموزش برای مدیران و کارکنان نیز در جهت پیشگیری از اعتیاد انجام شد که رضایت آنان را جلب کرد و تربت مربی و متخصص از مقدماتی و پیشرفته در زمینه کنترل و پیشگیری نیز از دیگر اقدامات بوده که ۳۰۰ نفر به این مسیر هدایت شدند.

گوهردهی ادامه داد: در راستای مداخلات اجتماعی، استفاده از خط ۱۴۸۰ در حوزه اعتیاد تقریبا به صورت ۲۴ ساعته در اختیار مردم است؛ همچنین خط ۱۲۳ نیز اورژانس اجتماعی است که اقدامات و کمک‌های لازم را به افراد انجام می‌دهد و تلفن مشاوره ای خاص اعتیاد، نیز ۰۹۶۲۸ است، که خدمات  مرتبط و مداخلات لازم در رابطه انجام می شود.

وی گفت: فعالیت‌های درمانی در حوزه مراکز درمانی، یک مرکز دولتی و ۵۷ مرکز درمانی غیردولتی داریم که ۸ هزار و ۳۰۰ نفر از افراد جامعه خدمات می گیرند.

مدیرکل بهزیستی مازندران افزود: ۵۳ کمپ فعال داریم که بیش از ۸٠٠٠ نفر خدمات گرفتند و راه‌اندازی مرکز جامع در استان با ظرفیت ۶۰ نفر بوده که در زمان کرونا با ۵۰ درصد ظرفیت خدمات دهی می‌کند.

گوهردهی افزود: مراکز کاهش آسیب و سرپناه شهر نیز ۱۳ مرکز در استان بوده که ۳۴٠٠ نفر خدمات از بهزیستی می گیرند و بیمارانی که در معرض اچ ای وی هستند در این مرکز خدمات می‌گیرند و در مرکز درمان و خدمات در مراکز ماده ۱۶ در سال  ۹۹،  ۲۰ هزار نفر خدمات داده شد.

وی افزود: بازتوانی مهارتی و اشتغال از جمله اهداف مهم برای فرایند پس از بهبود بوده و بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به ۳۰۰ نفر تسهیلات در زمینه اشتغال پایدار داده شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400040100795
  • خبرنگار : 50199