خرید برنج هاشمی مرغوب

شاید شما هم سال هاست که برای خرید برنج هاشمی اقدام می کنید، اما نمی دانید که این برنج مرغوب و خوش طعم و باب طبع ایرانی ها چرا به این نام خوانده می شود.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام سایت گیلان کشت،  برنج هاشمی دارای چند نوع است که هریک از آنها خواص و ویژگی های خود را دارند. طرز پخت آن نیز به دو شکل آبکش و کته امکان پذیر است.  

خرید برنج هاشمی و علت نام گذاری آن

نام برنج هاشمی گیلان از نام کشاورزی برنجکار به نام یوسف هاشمی گرفته شده است. سال 1364 وقتی که در شالیراز برنج هایش متوجه چند خوشه برنج شد که با بقیه برنج هایش فرق داشتند، آنها را جمع کرد. این خوشه ها بلندتر از خوشه های دیگر بودند و ساقه هایشان نیز باریک تر بود. یوسف هاشمی در سال بعد و در آغاز فصل بهار آن چند شاخه را جداگانه نشا کرد و در موقع برداشت جداگانه آنها را درو کرد. آنها را به شالی کوبی روستای چارپارخانه برد و صاحب کارخانه با دیدن آنها متوجه شد که این برنج دانه بلند مرغوب با بقیه برنج ها تفاوت زیادی دارد و به این ترتیب شد که نام این برنج هاشمی گذاشته شد و تا به حال نیز به همین نام شناخته شده است.

خرید برنج هاشمی و انواع آن

در زمان خرید برنج هاشمی به این مسئله توجه کنید که برنج هاشمی دارای دو نوع برنج هاشمی دسته سرد و دسته گرم است. سرد و گرمی که در کنار نام برنج هاشمی می آید نشانه سرد مزاجی یا گرم مزاجی نیست. تفاوت این دو نوع برنج در این است که نوع سرد یک هفته تا ده روز بعد از نوع گرم آن قابل برداشت خواهد بود. می گویند که نوع سرد این برنج از نوع گرم آن کیفیت بهتری دارد.

ممکن است در خرید برنج هاشمی نام انواع دیگری از این نوع برنج را شنیده باشید که به نحوه تولید و استخراج آن از کارخانه مربوط می شود. انواع دیگر برنج هاشمی عبارت اند از:

· برنج عطری که در خانه پوست آن را می گیرند که بسیار خوش بو و خوش مزه و البته پر طرفدار است.

·  برنج قهوه ای که پیش از پوست گیری آن را حرارت می دهند و به این ترتیب مواد مغذی برنج به داخل برنج تزریق می شود. با این کار رنگ برنج قهوه ای می شود و پوسته از برنج جدا نمی شود.

· برنج دودی که به خاطر عطرش طرفداران زیادی دارد نوع دیگر برنج هاشمی است. این برنج را با شیوه دودی کردن تولید می کنند.

برنج هاشمی گیلان

خرید برنج هاشمی و شیوه پخت آن

تنها خرید برنج هاشمی کافی نیست، بلکه باید روش پخت آن را بدانید تا بتوانید از خوردن آن لذت بیشتری ببرید. این برنج به دو شکل کته و آبکشی درست می شود.

برای درست کردن به شیوه کته باید برنج را آب و نمک مخلوط کنید و در یک قابلمه بگذارید تا دو ساعت استراحت بخورد. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب آن به جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید. بعد هم وقتی از زمان جوشیدن آن مطمئن شدید، آن را دم کنید.

برای درست کردن برنج هاشمی گیلان به شیوه آبکشی باید آن را آب و نمک خیس کنید. بعد قابلمه ای که فضای کافی برای جوشاندن برنج را دارد، روی حرارت بگذارید. مقدار آب باید به حدی باشد که وقتی دستتان را در آن می کنید، تا سه بند انگشتان شما در آب فرو رود. برای این که برنج بهتر قد بکشد و ری کند، می توانید یک قاشق روغن به آن اضافه کنید. برای این که رنگ برنج بعد از پخت سفید باشد، به برنج در حال جوش آبلیمو یا آب نارنج بزنید.

پیش از این که برنج را آبکش کنید، یک دانه برنج را بین انگشتان خود له کنید یا در دهان خود بگذارید، اگر مغز برنج هنوز سفت بود، به جوش بیشتری نیاز دارد. بعد از آبکشی، ته دیگ مورد نظرتان را ته قابلمه قرار دهید و برنج را از داخل آبکش به داخل قابلمه بریزید و روی آن دم کنی بگذارید. حدود 30 تا 45 دقیقه هم به زمان پخت نیاز دارد.

برنج هاشمی گیلان را از تولیدکننده ها و مراکز معتبری مانند گیلان کشت  بخرید. با خرید از آنها خیالتان راحت است که برنج خالص و مرغوب را درب خانه خود تحویل می گیرید و دیگر از امتحان کردن مدام برنج های بی نام و نشان و هدر دادن پولتان خلاص می شوید. برای خرید برنج هاشمی درجه یک به آدرس زیر مراجعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400040100782
  • خبرنگار : 30054