حبیب اله ناظریان اظهارکرد: جمع آوری اطلاعات پیشکسوتان ورزشی و نصب تابلوهای "موسپیدان ورزشی" در محوطه معاونت ورزشی از جمله فعالیتهای چند سال گذشته حوزه ورزش بوده که در راستای اجرای طرحهایی برای نکوداشت پیشکسوتان انجام شده است.
وی افزود: به منظور بزرگداشت پیشکسوتان ورزشی شهر با نظر مساعد شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان و همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی، مقرر شد ایستگاههای فعال ورزش صبحگاهی و عصرگاهی به نام پیشکسوتان ورزشی ساکن در همان مناطق شهری مزین شود تا در معرض دید شهروندان قرار گیرد.
وی همچنین افزود: با توجه به فعالیت ۱۶۰ ایستگاه ورزشی در سطح مناطق پانزده گانه شهرداری اصفهان، اطلاعات ۱۶۰ پیشکسوت و فعال ورزشی شاخص در رشتههای مختلف گردآوری شده که با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان، تابلوهایی شامل نام و اطلاعات پیشکسوت به همراه عکس در ایستگاه ورزشی نصب خواهد شد.
به گزارش ایسنا، معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان به تدوین تاریخ شفاهی پیشکسوتان نیز اشاره کرد و گفت: در این طرح نیز حدود ۶۰ نفر از پیشکسوتان ورزشی شاخص شهر اصفهان انتخاب شده اند که گفت وگوی تصویری با این افراد در حال انجام است.
ناظریان ادامه داد: زمان گفتگو با این پیشکسوتان که جز مفاخر ورزش استان و کشور هستند، یادی از دیگر ورزشکاران هم دوره آنها میشود که برخی در قید حیات نیستند و طی این طرح از آنها یاد میشود، ضمن اینکه تاریخ ورزش اصفهان از سالهای گذشته تا به امروز طی سخنان ارزشمند این بزرگان مرور میشود که از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با بیان اینکه پیشکسوتان سرمایههای پنهان ورزش هستند که باید از تجربه آنها به بهترین نحو استفاده کرد و قدردان آنها در زمان حیاتشان بود، اظهار کرد: در جریان گفتگو با پیشکسوتان، مدت زمان خاصی مدنظر نبوده و این فرصت در اختیار این عزیزان قرار میگیرد که بدون محدودیتی، به بیان خاطرات خود از گذشته بپردازند.
معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در جریان تدوین تاریخ شفاهی پیشکسوتان، تاریخچه ارزشمندی از بزرگان ورزش استان در حال گردآوری بوده و در مرحله بعدی نیز بنا به اولویت به سراغ قهرمانان ورزشی خواهیم رفت.
ناظریان با اشاره به همراهی خانواده پیشکسوتان در این طرح افزود: بسیاری از این پیشکسوتان در گفتگوهایشان از همراهی همرانشان تشکر میکنند، زیرا به واسطه حضور در اردوهای تیم ملی و مسابقات کمتر در منزل حضور داشتهاند و بیشتر بار زندگی بر دوش همسرآنها بوده است.
این پیشکسوت ورزشی ادامه داد: طرح تدوین تاریخ شفاهی پیشکسوتان ورزشی اصفهان، اقدام مهمی بوده که برای نخستین بار در سطح استان در حال انجام است و در تلاش هستیم تا همه بزرگان ورزش از رشته های مختلف را در این طرح لحاظ کنیم.
وی با تشکر از همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان و هیئتهای ورزشی در اجرای این طرح خاطرنشان کرد: طرح تاریخ شفاهی پیشکسوتان یک یادآوری برای همگان است که بدانند چه شیرمردان و شیرزنانی برای پیشرفت ورزش استان تلاش کرده اند و تجربیات این عزیزان و نظرات ارزشمند آنها چراغ راه آینده ورزش استان و ورزشکاران جوان باشد.
انتهای پیام