مصطفی پوریانی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه بسیاری این سوال را مطرح میکنند که وقتی انتخابات کرج الکترونیکی بوده رأی باطله چه معنایی دارد، اظهار کرد: روی صندوقهای مکانیزه کلیدی به عنوان رأی سفید وجود دارد و کسی که به محل اخذ رأی مراجعه و تعرفه میگیرد میتواند برگه رأی خود را سفید داخل صندوق بیندازد.
این مسئول گفت: این آرای سفید جزو آرای باطله محسوب میشود.
وی توضیح داد: رأی سفید از لحاظ قانونی هیچ مشکلی ندارد و اینکه بیش از ۳۸ هزار رأی باطله در کرج وجود داشته مساله حادی نیست.
پوریانی تاکید کرد: دستگاههای رأی الکترونیک اجازه نمیدهند فرد اسمی جز اسامی کاندیداهای تایید شده در برگه رأی بنویسد و اگر نخواهد به فرد خاصی رأی بدهد رأی سفید میاندازد.
وی در خصوص شائبه خرید رأی و آوردن رای دهندگان با اتوبوس توضیح داد: تمام این موضوعات نیاز به مستندات دارد و دادستان با قدرت به این مساله رسیدگی میکند و با اتمام دوره اعتراض کاندیداها به این موضوع رسیدگی میشود.
وی در پاسخ به اینکه آیا امکان حذف کسی که مرتکب چنین تخلفاتی شده از لیست نهایی اعضای شورا وجود دارد، گفت: اثبات این تخلفات بسیار سخت است ولی اگر مستندات برای دستگاه قضا مسجل شود، این احتمال وجود دارد.
وی در پاسخ به اینکه چرا علی رغم الکترونیکی بودن فرایند رأی نتیجه انتخابات شورای شهر کرج دیر اعلام شد، توضیح داد: انتخابات کرج الکترونیکی ولی شهرهای اقماری آن به صورت نیمه مکانیزه بود و برای شمارش آرای آنها به زمان نیاز بود.
این مسئول ادامه داد: تا صورت جلسه شهرستان کرج بسته نمیشد اجازه انتشار آگهی نداشتیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج افزود: هدف کلی صیانت از آرای مردم است و ما به رای ها به عنوان حق الناس نگاه می کنیم و نگاه جانبدارانه در این موضوع جایی ندارد.
انتهای پیام