معاون دانشکده علوم پزشکی لارستان:

وضعیت شیوع کرونا در بنارویه بحرانی است

معاون دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان اعلام کرد که وضعیت شیوع کرونا در شهر بنارویه این شهرستان بحرانی است.

دکتر وحید یگانه خاطرنشان کرد: متاسفانه در ۱۴ روز گذشته، ۱۰۸ نفر از شهروندان در شهر بنارویه به کروناویروس مبتلا شده‌ و به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، یگانه افزود: عامل اصلی انتشار و انتقال کروناویروس، علی‌رغم تذکرات و هشدارهای فراوان، برگزاری مراسم‌های عروسی متعدد در این شهر بوده است.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان تصریح کرد: در میان مبتلایان به این ویروس ۶ زن باردار مشاهده می‌شود که چهار نفر از آنها بستری بوده و حال دو نفر وخیم گزارش شده است.

یگانه از تمام مسئولین و مردم شهر بنارویه درخواست کرد که از برگزاری و شرکت در مراسم عروسی، اماکن ورزشی و گیم نت‌ها خودداری کرده و در اجرای پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه تر عمل کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400033123798
  • خبرنگار :