جلیل رمضانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه خرید این محصول از تاریخ ۱۷ خرداد ماه سال جاری آغاز شده است، گفت: برای خرید این محصول سه مرکز در شهرهای آشخانه، بجنورد و شیروان فعال شده است.
وی افزود: از میزان کلزای خریداری شده مقدار ۴۴۴ تن نیز به کارخانجات روغن کشی ارسال شده است.
رمضانی با بیان اینکه همچنان خرید تضمینی و توافقی محصولات زراعی در استان ادامه دارد، ادامه داد: به منظور حمایت از تولید محصول داخلی و رفاه حال کشاورزان تاکنون با توجه به شروع آغاز برداشت محصولات زراعی تعداد سه مرکز خرید گندم( امند - توی - سنخواست ) توسط شبکه تعاونی های روستایی در خراسان شمالی و به عنوان مباشر شرکت غله، آمادگی تحویل گندم را از کشاورزان دارند.
رمضانی افزود: از زمان آغاز خرید این محصول تاکنون مقدار ۲۹۷ تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده و این مراکز تا زمان پایان برداشت در خدمت کشاورزان خواهند بود.
وی در خصوص خرید تضمینی گندم و دانه روغنی کلزا گفت: حمایت از تولیدکننده، ایجاد تعامل در نظام تولید، جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش تولید دانه روغنی در کشور و افزایش خوداتکایی به تولید داخلی این محصو از اهداف مهم خرید تضمینی دانه های روغنی هستند.
انتهای پیام