/انتخابات ۱۴۰۰/

فرماندار عنوان کرد: پیش‌بینی مشارکت ۷۰ درصدی مردم اندیکا در انتخابات

فرماندار اندیکا با بیان اینکه مشارکت مردم اندیکا در انتخابات همیشه بالا بوده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۷۰ درصد مردم اندیکا در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا شرکت کنند.

امرالله نوذری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تعداد شعب فعال در اندیکا، اظهار کرد: حدود ۱۲۲ شعبه فعال داریم که از این تعداد بخشی ثابت و بخشی سیار هستند. خوشبختانه مشارکت مردم اندیکا در انتخابات همیشه بالا بوده است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۷۰ درصد مردم اندیکا در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا، شرکت کنند.

فرماندار اندیکا در پایان با بیان این‌که مشکل خاصی وجود ندارد و در هر شعبه یک نفر مراقب بهداشت مستقر شده و همه امکانات بهداشتی در نظر گرفته شده است، گفت:‌ تمهیدات بهداشتی لازم نیز در نظر گرفته شده است تا همه پروتکل‌های بهداشتی رعایت شوند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400032821354
  • خبرنگار : 50300