جعفر شاه نظری در گفتوگو با ایسنا درباره لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۲۸ خرداد و انتخاب آگاهانه، اظهار کرد: به لحاظ خرد جمعی و از نظر آموزههای دینی انسان در سرنوشت فردی و جمعی خود نقش محوری و فعال دارد که براساس این نقش قطعاً حضور و اختیار بر اساس آگاهی لازم است و انسان هر اندیشه یا رفتاری را انتخاب کند در هویت و سرنوشت خودش ایفای نقش میکند.
وی افزود: بنابراین انتخاب آگاهانه و اختیار براساس آگاهی دو امر لازم است که انسان بر اساس رفتار خود این انتخاب آگاهانه را داشته باشد. براساس این چند نکته بدیهی است که از نظر اجتماعی و همانطور که در قرآن آمده است تغییرات سیاستهای کلانی که برای مدیریت یک جامعه تدوین میشود یا سمت و سویی مدیریتی که در روابط و تحولات سیاسی شکل میگیرد قطعا مبتنی بر خواست و حضور فعالانه مردم است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان، گفت: در تاریخ ایران به طور عام و در تاریخ معاصر این حضور در عرصههای مختلف به خوبی نمایان شده است. در دوران جنگ حضور پرشور مردم سبب شد مرزهای ایران حفظ شود و حضور مردم در زمان امام راحل و مقام معظم رهبری موجب شده است که از کیان نظام اسلامی و انقلاب حفاظت شود.
شاخصه فرهیختگی را در انتخاب رئیس جمهور مد نظر قرار دهیم
شاه نظری ادامه داد: بنابراین باید به آینده خود حساس باشم و اگر جامعه بتواند حضور خود را در روز ۲۸ خرداد متجلی کند اراده ملت به عرصه ظهور میرسد که نشانه قدرت و قوت سیاسی و افتخار ملی است. حضور حداکثری سبب میشود که ملت در سرنوشت خود نقش ایفا کنند. نگرشها و بینشها متفاوت است و جامعه باید به تصمیم اکثریت احترام بگذارد و دولتی که با رأی بالا سر کار بیاید در حل مشکلات کشور موفقتر عمل میکند.
وی افزود: انتخاب درست به این معنا است که مردم براساس شاخصهایی که یک فرد برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری باید داشته باشد، مطابق آن شاخصها به او رأی دهند. به این معناکه رئیسجمهور منتخب باید فرد خردمندی باشد که موجب پیشرفت و توسعه کشور شود نه اینکه فردی کوتاهنظر باشد که برای امیال یا گروههای خاصی کار کند، بنابراین اولین شاخص و معیاری که در انتخاب رئیسجمهور باید به آن توجه کنیم شاخصه فرهیختگی و بلند نظری آن فرد است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان، گفت: مردم باید فردی را انتخاب کنند که دارای تجربه کافی و قدرت مدیریت بالا باشد، چراکه جایگاه ریاست قوه مجریه جایگاهی بسیار خطیر است. شاخص مهم دیگر این است که رئیسجمهور منتخب باید آسایش و رفاه را برای مردم رقم بزند، چراکه مردم میخواهند زندگی کنند نه اینکه زجر بکشند. مردم در سایه رفاه میتوانند زندگی خود را تحول کنند. شاخصهای آرمانی جز شاخصههایمان باشد و باید ببینیم در بین نامزدها این شاخصها چقدر وجود دارد.
شاه نظری خاطرنشان کرد: هدف انقلاب ترسیم استقلال، آزادی و جمهوریت بود به این معناکه به مردم بها داده شود و در راستای خدمت به آنان جمهوریت محقق شود و استقلال کشور براساس ارزشهای اسلامی و انقلابی تامین شود.
انتهای پیام