سید هادی برهانی در گفتوگو با ایسنا در ارزیابی خود از انتخاب نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی و تحولات این رژیم گفت: مسئول اصلی خیلی از اتفاقاتی که طی سالهای گذشته در منطقه و خاورمیانه و به طور مشخص علیه ایران به وجود آمده، شخص نتانیاهو بوده اکنون با رفتن و سقوط نتانیاهو علی القاعده این سیاست ها در معرض تغییر و تحول قرار میگیرد.
وی افزود: از آنجایی که ایران ستیزی در رژیم صهیونیستی خیلی قوی است و نتانیاهو رقبای خود و حتی شخص بنت را سرزنش کرده که اهل مبارزه با ایران نیستند آنها تلاش می کنند تا از خودشان دفاع کرده و جلوی ایران بایستند و اجازه ندهند که مسائل هسته ای خود را دنبال کند و در سیاست منطقهای خودش به اسراییل لطمه بزند.
این استاد دانشگاه همچنین بیان کرد: اظهارات بنت در مورد ایران با بایدن رئیسجمهور آمریکا تاکید بر این بود که ایران به بمب اتمی دست پیدا نکند و این که بازگشت به برجام کار درستی نیست. در این چارچوب متوجه می شویم که آنها از ناحیه نتانیاهو و حزب لیکود تحت فشار قرار دارند و موضعشان در برابر ایران ضعیف است اما می خواهند بگویند که قوی هستند.
این کارشناس مسائل منطقه با تاکید بر این که موضع رژیم صهیونیستی در مورد تحولات منطقه تغییر میکند گفت: این که دقیقا در چه سمت و سویی و چه حوزه هایی تغییر ایجاد شود محل ابهام است اما مهمترین تغییری که شاهد آن خواهیم بود دولت ضعیفی در اسراییل خواهد بود که رهبری موثری ندارد و فاقد ظرفیت و توان تصمیم گیری است .
برهانی ادامه داد: در حال حاضر نخست وزیری در رژیم صهیونیستی دو تکه است از یک طرف بنت روی کار آمده از سوی دیگر یائیر لاپید حق وتو دارد و ائتلافی هم که تشکیل شده و 8 حزب در آن حضور دارند جمع اضداد هستند و مواضعشان متفاوت است.
وی در پایان تاکید کرد: فکر نمی کنم از دل این ائتلاف، دولت قوی تشکیل شود و نخست وزیر قوی روی کار بیاید و بتواند تصمیم بگیرد لذا دولت ضعیف تری سر کار است که خیلی قدرت عمل و تصمیمگیری ندارد.
انتهای پیام
برهانی در گفتوگو با ایسنا تشریح کرد
آیا بنت سیاستهای رژیم صهیونیستی را تغییر میدهد؟
یک استاد دانشگاه روی کار آمدن نفتالی بنت، نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی را موجب تغییر و تحولاتی در سیاست های منطقه ای این رژیم عنوان کرد و گفت: بعید است با مواضع متفاوت احزاب در ائتلاف، دولت قوی تشکیل شود و نخست وزیری روی کار آید که قدرت تصمیم گیری داشته باشد.