ابراهیم رضایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در شرایط فعلی و بر اساس پیمایش های معتبر حدود ۳۰ درصد از مردم برای مشارکت در انتخابات و یا انتخاب نامزد خود تردید دارند که این آمار بالایی است. لذا باید یک مشارکت و یک جهاد همگانی از طرف نیروهای معتقد به انقلاب برای افزایش مشارکت در انتخابات صورت پذیرد.
وی توضیح داد: کسانی که تردید دارند، با این سوال و با این پدیده مواجه هستند که آیا حضورشان در انتخابات تغییری می تواند ایجاد کند و یا اصلا کسانی که حضور دارند می توانند ریل گذار تغییرات در شرایط موجود باشند؟ امروز ما وظیفه داریم که برای مشارکت حداکثری به مردم بگوییم که بسیاری از مشکلات موجود حاصل نگاه های اشرافی، پیر و فرتوت فعلی است و تغییر این نوع نگاه و رویکرد قطعا موجب بهتر شدن فضا و جامعه شده و ماندگاری این نگاه برای جامعه و برای مردم موجب خسران است.
نماینده دشتستان تاکید کرد: باید همه زمینهساز حضور در انتخابات باشیم. هر کسی که حوزه نفوذی در بین افراد، اصناف و یا گروههای مختلف اجتماعی دارد میتواند از این محل نفوذ خود برای دعوت مردم به مشارکت حداکثری و آگاهانه استفاده کند. مشارکت بالا موجب تقویت توان رئیس جمهور منتخب در مبارزه با غده های چرکین فساد خواهد شد. رئیس جمهور قوی قطعا می تواند به صورت جدی با چشمه های تولید فساد و رانت مبارزه کنند.
رضایی ادامه داد: رئیس جمهور قوی در حوزه بین الملل پشتوانه و مقبولیت بیشتری دارد و میتواند ریل نگاه منفعلانه فعلی در حوزه سیاست گذاری خارجی را تغییر داده و ارتباط بهتری با همسایگان خود برقرار کند، همچنین در تعامل با کشورهای قدرتمند حوزه شرق و غرب یک پرستیژ و یک توان مضاعف داشته باشد.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در سالهای گذشته بارها تاکید کردند که حتی کسانی که مخالف نگاه ایشان و یا مخالف نظام و انقلاب هم هستند، پای صندوق های رای بیایند این نشان میدهد که باید همه مردم را فارغ از سلایق و علایق به پای صندوقهای رای دعوت کنیم. اولین استراتژی و راهبرد ما مشارکت حداکثری در انتخابات و پس از آن دعوت به کاندیدای اصلح است. قطعا اگر رای ما و رای مردم با مشارکت حداکثری منجر به انتخاب اصلح نیز شود بهترین و آرمانی ترین خواسته ما در هر انتخابات بوده و هست.
انتهای پیام