کیومرث سرمدی در گفتوگو با ایسنا در مورد ضرورت افزایش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اظهار کرد: ما در چهل ساله گذشته بارها به آراء عمومی توجه کردهایم که این توجه نشان دهنده اهمیت دموکراسی و مردم است. حضور حداکثری مردم در صحنه انتخابات از دو جهت ضروری است. هر چه مشارکت بالا رود از یک طرف تأیید حداکثری نظام و از طرف دیگر پاسخی به فرافکنی و توطئه دشمنان است.
نماینده مردم همدان در مجلس یازدهم ادامه داد: احساس من این است که مردم به این نکته تا به حال توجه کردهاند. وقتی یک رئیس جمهور با آراء بیشتری انتخاب شود، برخورد کشورهای دنیا با او فرق میکند. پایگاههای قدرت در جهان به رئیس جمهور با رأی بالا نگاه جدیتر دارد چرا که میدانند قدرت یک ملت پشت اوست. ما باید تلاش کنیم در این چند روز باقی مانده، بذر ناامیدی رأی ندادن را بخشکانیم. عدهای در داخل و خارج در حال پمپاژ این شعار هستند که رأی دادن و ندادن تفاوتی ندارد.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از وظیفه نامزدهای انتخاباتی در افزایش مشارکت سخن به میان آورد و گفت: ارائه دیدگاههای کارشناسی مفید و برنامه راهبردی حل مشکلات کشور، مردم را پای صندوق رأی میکشاند. میدانم که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبری این نظام تعصب خاصی دارند. بنده به حضور قابل قبول مردم در انتخابات آتی امیدوارم. مردم مطالبات قابل توجهی دارند و اتفاقا برای خلق کردن امکانی برای حل این مشکلات به صحنه خواهند آمد.
نماینده مردم همدان در مجلس در پایان در پاسخ به این پرسش که چه کسانی در افزایش مشارکت موثر هستند، گفت: به نظرم همه گروههای سیاسی فعال در کشور باید مردم را به انتخابات دعوت کنند. جناحهای سیاسی هنوز طرفدارانی دارند. پیام من به این تفکرات این است که بدانند ایران کشور ماست. ممکن است یک دوره یک جناح در انتخابات پیروز شود و بار دیگر جناح دیگری اما ایران برای همه ماست. به نظرم در دعوت مردم به انتخابات علما و روحانیون موثر هستند. مسئولین دولت دوازدهم نیز در دعوت مردم بسیار تأثیرگذار هستند. به نظرم دولت میتواند در این زمینه پررنگتر عمل کند.
انتهای پیام