امیررضا برکتین مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه وزارت راه و بخشهای مختلف هواپیمایی کشورمان در زمینه تجهیزات فرودگاهی همواره واردکننده تجهیزات از خارج بودند، گفت: تلاش کردیم از توان متخصصان و نیروی توانمند داخلی برای ساخت تجهیزات و رفع نیازهای مهم صنعت و استراتژیک هوایی قدمهایی را برداریم و موفق شدیم دانش بومی روشنایی ال ئی دی (LED) و تجهیزات و تکنولوژیهای مختلف و متنوع نور و روشنایی باند فرود هواپیماها و همچنین پلهای حمل مسافر در فرودگاهها را طراحی نموده و بسازند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت فرود هواپیماها به شکل ایمن در فرودگاهها خاطرنشان کرد: برای فرود ایمن هواپیما دو نکته حائز اهمیت است یکی مربوط به سیگنالهای بصری و دیگری مربوط به امواج است.
وی درباره این پروژه مهم صنعت هوایی که توسط متخصصان داخلی ساختهشده خاطرنشان کرد: اهمیت این پروژه بهقدری مهم است که مورد توجه شرکتهای هوانوردی و هوایی منطقه و جهان قرارگرفته و ایران بهعنوان سومین کشور بعد از دو کشور غربی به این تکنولوژی دستیافته است.
وی با اشاره به اینکه دانش نوین و ایجاد فناوریهای لازم را در این زمینه به دست آوردیم اظهار کرد: نور باند فرودگاهها ۳۳ سرفصل دارد که گامبهگام در این زمینه جلو رفتیم و توانستیم ۳۲ سرفصل را با موفقیت به انجام برسانیم و در منطقه و جهان نام ایران عزیز را در این حوزه مهم مطرح کنیم.
وی با اشاره به اینکه ابتکارات و اختراعات و یافتههای این پروژهها بسیار مهم هستند خاطرنشان کرد: در مراحل مختلف به دنبال پتنت کردن و ثبت آنها در داخل و خارج از کشور هستم.
گفتنی است طراحی، ساخت و نصب تجهیزات پایانه فرودگاه جدید کیش توسط یک شرکت دانشبنیان داخلی نمونهای از موفقیتهای پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور است.
انتهای پیام