حجت اله یارمحمدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از یک دوره طولانی توقف، فصل دیگری از مرمت آب انبار مسجد میر به پایان رسید.
وی تصریح کرد: به دلیل عدم تأمین منابع مالی پس از دو دوره مرمت و بازآفرینی این عنصر ارزشمند تاریخی فصل جدیدی از مرمت که شامل، ادامه مرمت و باززنده سازی طاق و تویزههای فروریخته سقف آب انبار، مرمت و تکمیل بام این بنا از طریق پیمانکار ذیصلاح در مرحله اجرا گذاشته شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بروجرد خاطرنشان کرد: آب انبار گذر مسجد میر بروجرد تنها آب انبار منفرد باقیمانده از این دسته از عناصر تاریخی است که مربوط به دوران قاجاریه و با شماره ۲۰۷۴ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
یارمحمدی اضافه کرد: کار مرمت بناهای تاریخی کاری مستمر بوده و بر اساس اولویت بناهای در معرض خطر عملیات نجات بخشی و استحکامبخشی آنها ادامه دارد.
وی بیان کرد: مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی بر عهده سازمان میراث فرهنگی است و بر اساس اولویت بناهایی دارای موقعیت اضطراری بهسازی و بازسازی میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بروجرد مجموع آثار تاریخی شناسایی شده شهرستان را ۴۰۰ اثر عنوان کرد و افزود: تاکنون ۲۰۰ اثر تاریخی این شهرستان ثبت ملی شده است.
یارمحمدی اظهار کرد: تاکنون در بروجرد دو میراث معنوی و یک میراث طبیعی ثبت شده است.
انتهای پیام