حمیدرضا لشکری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از آن که کلیه بیمارستانهای استان به دستگاههای بی خطر ساز پسماندهای پزشکی مجهز شدند، دغدغه اصلی ما پسماندهای پزشکی مراکز درمانی غیر بیمارستانی بود که پس از پیگیریهای به عمل آمده و صدور مجوز از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان برای چندین شرکت، یکی از آنها توانست پس از معرفی محل و ارائه طرح توجیهی، از این اداره کل مجوز فعالیت دریافت کند.
لشگری در ادامه افزود: در سطح استان روزانه ۱۸ تن پسماندهای پزشکی تولید میشود که ۱۰ تن از آن مربوط به ۱۸ بیمارستان و مابقی آن مربوط به ۳۰۰۰ مرکز درمانی از قبیل درمانگاههای عمومی و تخصصی، کلینیکها، مطبهای عمومی و تخصصی ... است.
این مسئول گفت: پسماندهای مراکز درمانی غیر بیمارستانی در شهرستانهای ساوجبلاغ و نظرآباد توسط یک شرکت جمع آوری و در یکی از بیمارستانهای همان حوزه بی خطر میشود.
وی ادامه داد: فعالیت واحدی که اخیراً مجوز بی خطرسازی دریافت کرده به صورت مجزا خواهد بود و پسماندهای پزشکی واحدهای درمانی غیر بیمارستانی حوزه کرج و فردیس را جمع آوری و بی خطر میکند.
معاون فنی محیط زیست استان ضمن تاکید بر خطرات پسماندهای پزشکی برای جامعه، از مدیران کلینیکها، آزمایشگاهها و پزشکان درخواست کرد تا همکاری لازم را با واحدهایی که مجوز فعالیت دریافت کردهاند داشته باشند و گامی دیگر در راستای ارتقا کیفیت سلامت جامعه بردارند چرا که خود متولی سلامت هستند.
انتهای پیام