عباس خطیبی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از ۱۰ هزار کیلومتر طرح ریلی مطالعه شده در کشور ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در حال ساخت است که ۹۰۰ کیلومتر آن با اولویت و شتاب مناسب شکل اجرایی به خود گرفته است.
وی با بیان اینکه تا پایان امسال ۶۵۰ کیلومتر پروژه راه آهن در کشور به بهرهبرداری میرسد، خاطرنشان کرد: راه آهن اردبیل – میانه به طول ۱۷۵ کیلومتر جزو پروژههای ریلی اولویتدار کشور است.
معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاههای وزارت راه و شهرسازی با اشاره به پیشرفت متوسط ۷۵ تا ۸۰ درصدی پروژههای ریلی مهم نظیر بستانآباد – تبریز، همدان – سنندج، و اردبیل – میانه گفت: راه آهن اردبیل – میانه جزو ۸ پروژه ریلی اولویتدار کشور به حساب میآید.
خطیبی به سرعت مطلوب راه آهن اردبیل – میانه در دو سال اخیر اشاره کرد و افزود: در بخش زیرسازی ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی را شاهد هستیم و بخشهای ایستگاهی راه آهن اردبیل – میانه نیز با پیشرفت ۵۵ درصد در حال انجام است.
وی احداث ۳ ایستگاه فیروزآباد، گنجگاه و میهماندوست را یادآور شد و بیان کرد: ساختمان ایستگاه راه آهن اردبیل با پیشرفت ۹۸ درصد در بخش ساختمان و محوطهسازی که در مرحله انجام است در ماههای آینده به صورت رسمی افتتاح میشود.
معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاههای وزارت راه و شهرسازی کل زیربنای این ساختمان ارزشمند را ۴ هزار و ۸۰۰ متر اعلام و تصریح کرد: ایستگاه راه آهن اردبیل یکی از زیباترین بناهای ایستگاهی کشور است که در کنار ساختمان اصلی دارای بخشهای تاسیساتی و فنی است.
خطیبی گفت: در بخش روسازی و ریلگذاری کار با سرعت مناسب به پیش میرود و ۶۱ کیلومتر ریلگذاری در مسیر راه آهن اردبیل – میانه به انجام رسیده است.
وی به نیاز این پروژه به یک هزار میلیارد تومان اعتبار اشاره کرد و افزود: تا پایان سال ۱۴۰۰ راه آهن اردبیل – میانه به صورت کامل آماده بهرهبرداری خواهد شد.
معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاههای وزارت راه و شهرسازی در پایان از آغاز مطالعات راه آهن اردبیل به پارسآباد خبر داد و بیان کرد: از سال آینده این پروژه اجرایی میشود.
انتهای پیام