آغاز برداشت دانه روغنی کلزا از ۴۱۵ هکتار مزارع جوین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از آغاز برداشت دانه روغنی کلزا از سطح ۴۱۵ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

مدیر جهاد کشاوری شهرستان جوین بیان کرد: خودکفایی در تمامی محصولات به خصوص محصولات استراتژیک مثل کلزا و گندم از جمله مهمترین سیاست‌های جهاد کشاورزی در حفظ امنیت غذایی کشور محصوب می‌شود که محور توسعه در شهرستان جوین در بخش کشاوری نیز محسوب می‌شود و باید با برنامه ریزی دقیق و با همکاری تمامی دستگاه‌ها به سمت تولید پایدار گام برداریم.

علی اکبر قارزی با اشاره به آغاز برداشت دانه روغنی کلزا از سطح ۴۱۵ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان افزود: بدون شک ترویج کشت دانه‌های روغنی همچون کلزا، کنجد و... با توجه به نیاز مردم به روغن در اولویت است.

بنا بر گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین، وی برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی و همچنین آموزش‌های چهره به چهره در مزرعه کشاورزان را از مهمترین اقدامات در ترویج کشت این دانه روغنی دانست و پیش بینی کرد از این سطح زیرکشت حدود ۸۳۰ تن دانه روغنی برداشت خواهد شد.

همچنین مریم حمیدی‌راد، مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین ضمن تاکید بر ترویج کشت دانه‌های روغنی عنوان کرد: کشت این محصول علاوه بر ایجاد خوکفایی در تولید روغن مصرفی کشور و جلوگیری از خروج ارز، مزایای بسیاری در ایجاد تناوب زراعی و افزایش ماده آلی خاک و در نتیجه رونق کشاورزی دارد. 

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400032014390
  • خبرنگار :