به گزارش ایسنا، این اقدام از سوی گوگل که بزرگترین موتور جست و جوی جهان است در حالی انجام می گیرد که اتحادیه اروپا در نظر دارد سال میلادی آینده مقرراتی را معرفی کند که گوگل، آمازون، اپل و فیس بوک را وادار می کند شرایط فعالیت برابری را برای رقیبانشان تضمین کنند.
سیستم عامل اندروید گوگل در حدود چهار پنجم تلفنهای هوشمند جهان وجود دارد. این غول فناوری آمریکایی در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد رقیبان باید از طریق یک مناقصه پول پرداخت کنند تا بتوانند در صفحه انتخابی ظاهر شوند که کاربران از طریق آن می توانند موتور جست و جوی مورد علاقه شان را انتخاب کنند.
گوگل پس از این که به دلیل استفاده غیرمنصفانه از اندروید برای تحکیم برتری موتور جست و جوی خود با جریمه ۴.۲۴ میلیارد یورویی (۵.۱۶ میلیارد دلاری) کمیسیون اروپا در سال ۲۰۱۸ روبرو شد، تغییر رویه داد.
اولیویه بثل، یکی از مدیران گوگل در یک پست وبلاگ نوشت: ما اکنون تغییرات نهایی را در قسمت Choice Screen انجام می دهیم که شامل رایگان بودن مشارکت برای انتخاب شدن به عنوان موتور جست و جوی منتخب کاربران است. ما همچنان شمار موتورهای جست و جوی پیشنهادی در این قسمت را افزایش می دهیم. این تغییرات در سپتامبر اجرایی خواهند شد.
گوگل اعلام کرد پنج موتور جست و جوی محبوب در اتحادیه اروپا بنا بر آمار استات کانتر که شامل خود گوگل هم می شود، به ترتیب تصادفی در بالای صفحه انتخاب موتورهای جست و جو نمایش داده می شوند و هفت موتور جست و جوی دیگر در پایین صفحه قرار خواهند گرفت.
بر اساس گزارش رویترز، گوگل پیش از این به چهار رقیب که در مناقصه های جداگانه برای هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا انتخاب شده بودند، اجازه می داد در صفحه اندروید نمایش داده شوند.
انتهای پیام