ادعای مقام ترکیه‌ای درباره احتمال عادی سازی روابط آنکارا و رژیم صهیونیستی

یک مقام ترکیه‌ای مدعی احتمال عادی سازی روابط میان کشورش و دولت جدید درحال تشکیل رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان "یسرائیل هایوم" به نقل از یک مقام ترک که نخواست نامش فاش شود نوشت که بحران دیپلماتیک آنکارا با رژیم صهیونیستی و مشکل آن با رهبری کنونی تل‌آویو یعنی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم است.

این مقام ترکیه‌ای مدعی شد که کشورش تمایل به برقراری روابط طبیعی با رژیم صهیونیستی دارد و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه نیز پیشتر تاکید کرد که مشکل ترکیه با رهبری این رژیم است و او خواستار ازسرگیری روابط میان دو طرف بوده است اما نتانیاهو مانع آن می‌شود.

این منبع در ادامه تاکید کرد که آنکارا در صورت تشکیل دولت جدید در رژیم صهیونیستی بدون حضور نتانیاهو، تمایل به عادی سازی روابط با این رژیم دارد.

این روزنامه عبری در ادامه مدعی شد که مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه یک پیام مهم را برای یائیر لاپید، رهبر حزب "آینده‌ای هست" و نفتالی بنت، رهبر حزب "یمینا" ارسال و در آن تاکید کرده است که اگر دولت جدید رژیم صهیونیستی تمایل به عادی سازی روابط با آنکارا را دارد باید سیاستش را تغییر دهد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400031711865
  • خبرنگار : 71610