رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

مشکلی در تأمین واکسن نوبت دوم کرونا وجود ندارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: به رغم شایعات هیچ مشکلی در تأمین واکسن روسی، چینی و کره‌ای برای تزریق نوبت دوم گروه‌های هدف در استان اردبیل وجود ندارد.

شهرام حبیب‌زاده در جریان بازدید از روند واکسیناسیون گروه‌های سنی سالخورده در اردبیل اظهار کرد: تاکنون 52 هزار دوز تزریق واکسن کرونا انجام شده و به رغم برخی جوسازی‌ها مرحله جدید واکسیناسیون برای گروه‌های سنی بالای 60 سال نیز آغاز می‌شود.

وی از راه‌اندازی اکیپ‌های خودرویی واکسیناسیون برای گروه‌های سنی سالخورده خبر داد و تصریح کرد: 52 گروه بهداشتی در استان در طرح واکسیناسیون مشارکت دارند که به تناسب تزریق واکسن در نوبت اول با رعایت فاصله 90 روز دوز دوم واکسن برای بیماران تزریق خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در روند ثبت زمان مراجعه دوم برای تزریق واکسن مشکلی به وجود آمده بود که به جای ثبت 90 روز چهار هفته قید شده بود که این امر مشکلاتی را در مراجعه سالخوردگان و افراد با بیماری خاص به وجود آورده که با راهنمایی گروه‌های بهداشتی و بهیاران تا حدود زیادی این مشکل حل شده است.

حبیب‌زاده افزود: زمان تزریق نوبت دوم واکسن روسی 90 روز و واکسن چینی و کروه‌ای حداقل 12 هفته پیش‌بینی شده که بدون دغدغه و نگرانی واکسیناسیون بیماران در موعد مقرر انجام خواهد شد.

وی به سپری شدن چهار پیک بیماری کرونا در استان اشاره کرد و ادامه داد: از زمان شروع اپیدمی کرونا در استان همه دستگاه‌ها و نهادها یاریگر دانشگاه علوم پزشکی بودند و با حمایت وزارت بهداشت ما موفق شدیم در کنار تهیه دستگاه‌های اکسیژن‌ساز و افزایش تخت آی.سی.یو بیش از 176 تخت به ظرفیت بیمارستان‌های استان اضافه کنیم.

حبیب‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات و چالش‌های ما پرداخت نشدن حق‌الزحمه کادر بهداشتی است که سعی می‌شود از طریق وزارت بهداشت مشکل به وجود آمده برطرف شود.

وی تجهیز استان را به آزمایشگاه پی.سی.آر و انجام مراقبت و رهگیری در عملیات واکسیناسیون و همچنین اجرای موفق طرح شهید حاج قاسم سلیمانی یادآور شد و اضافه کرد: در هفته‌های اخیر سه دستگاه سی.تی.اسکن و پنج دستگاه اکسیژن‌ساز به بیمارستان‌های پارس‌آباد و مشگین‌شهر توزیع شده است.

حبیب‌زاده به تدوین 37 طرح بالینی در حوزه تحقیقات و فناوری و همچنین کمک 54 میلیارد تومانی خیرین برای خرید دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم با تدوین سند جامع سلامت با فروکش کردن بیماری کرونا در ابعاد مختلف این سند عملیاتی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: در قالب این سند در کنار پیشگیری و کاهش سوانح جاده‌ای، مرگ و میر ناشی از سرطان‌ها سعی بر بهبود مدیریت پسماند و مشارکت بالای مردم در کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی به ویژه خشونت‌های خانوادگی و ارتقا سلامت روحی، روانی جامعه هدف استان اردبیل است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400031511051
  • خبرنگار :