برگزاری دوره «پرورش گوسفند و بره‌زایی مبتنی بر دانش نوین»

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران، سلسله جلسات دوره آموزشی «پرورش گوسفند و بره‌زایی مبتنی بر دانش نوین» را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "راهکارهای کاهش تلفات در بره‌ها"، "بهبود باروری و بره‌زایی در گوسفند"، "مدیریت تغذیه‌ای میش و بره" و "اصول پرورش کاربردی گوسفند" از جمله مباحث و سرفصل هایی است که در این سلسله جلسات به آن‌ها پرداخته می‌شود.

این برنامه  با حضور اساتید مطرح و فعالان حوزه دامپروری از جمله دکتر عباس ضیغمی ـ مدیریت بیمارستان دامپزشکی آرین گنبدکاووس، دکتر آرمین توحیدی ـ متخصص فیزیولوژی تولید مثل دام و استاد دانشگاه تهران، دکتر امیرفدائی‌فر ـ متخصص تغذیه نشخوارکنندگان و استاد دانشگاه لرستان و مهندس مرتضی اردستانی ـ دانشجوی دکترای فیزیولوژی دام و طیور، روزهای شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ خرداد در پلتفرم ادوب کانکت برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۲۱۸۱۳۴۵۳۹ و شناسه Za_sheep @ در تماس باشند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400031510906
  • خبرنگار :