رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی:

راهی که امام(ره) آغاز کردند با قدرت ادامه می‌یابد 

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: راهی که امام خمینی(ره) آغاز کردند همواره با قدرت ادامه می‌یابد.

دکتر جعفر محسنی در مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در مرکز علمی کاربردی سازمان جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: ایران را در سطح جهان با امام خمینی(ره) شناختند، ایشان دنیا را متحول و بر دل‌ها حکومت کرد و ‌این امر را عملا در روز ارتحال امام(ره) شاهد بودیم که چگونه تمام اقشار یکدل و یکصدا عزادار ایشان شدند.


وی با بیان این‌که شاید ۱۴خرداد ۶۸ سخت ترین روز ‌جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود، گفت: ۱۴ خرداد روزی بود که جمهوری اسلامی ایران، معمار خود را از دست داد ولی اکنون با تاسی از امام راحل و رهبری رهبر معظم انقلاب بعد از این همه سال، جمهوری اسلامی ایران، توانست قدرتمندتر از گذشته وارد فصل دیگری از حیات خود شود و با قدرت تمام نیز پیش رود.


رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی ضمن گرامیداشت یاد و خاطراه‌ی شهدای دفاع مقدس و مدافعین حرم به ویژه سردار بزرگ حاج قاسم سلیمانی، گفت: بخش عمده‌ی اقتدار جمهوری اسلامی، ثمره جان فشانی‌های مردانی بزرگواری چون حاج قاسم سلیمانی است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400031209566
  • خبرنگار :

برچسب‌ها