دانشگاه‌ها توجه به لجستیک و زنجیره تامین را در کشور فرهنگ‌سازی کنند

دومین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین با هدف ترویج و فرهنگ‌سازی مباحث تخصصی لجستیک و زنجیره تامین در حوزه تولید و خدمات کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهروز کریمی، رئیس پردیس مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: اقدامات برای راه اندازی جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین از سال ۹۶ آغاز شد که براساس یک مدل تعالی اولین دوره این جایزه در سال ۹۸ برگزار شد.

وی افزود: در سال ۹۹ به دلیل شیوع بیماری کرونا اجرای این جایزه به تعویق افتاد و اکنون دومین دوره این جایزه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

رئیس پردیس مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه موضوع لجستیک و زنجیره تامین یکی از محورهای توانمندسازی زنجیره تامین است، تاکید کرد: متاسفانه زیرساخت های لجستیکی کشور و بحث های نرم افزاری آن در کشور به خوبی توسعه نیافته است و این امر باعث شده که هرساله هزینه های زیادی برای زنجیره تامین صرف کنیم.

دکتر کریمی خاطرنشان کرد: لازم است دانشگاه‌ها فرهنگ سازی کنند تا توجه به موضوع لجستیک و زنجیره تامین در کشور افزایش یابد.  

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی عنوان کرد: در دومین دوره برگزاری جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین تمرکز بر کیفی‌سازی وارتقای کیفی جایزه بود که تا حد زیادی به آن دست یافتیم و این امر در سال های آینده نیز دنبال می شود.


جامعه دانشگاهی پیشنهادات خود برای بودجه ۱۴۰۱ را به مجلس ارائه کنند

دکتر اقبال شاکری، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مجلس شورای اسلامی به موضوع شرکت های دانش بنیان ورود کرده و این رویه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: لایحه حمایت از تولیدات شرکت های دانش بنیان در مجلس تصویب شده است که برای این امر ردیف های بودجه ای بسیار خوبی دیده شده است. همچنین بر اساس این لایحه حمایت های بسیار خوبی از شرکت های دانش بنیان انجام خواهد شد.

نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی در ردیف ها و تبصره های بودجه ای اصلاحات را به سمت دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان سوق داده تا از این طریق بتوانیم از این بخش ها حمایت کنیم.

دکتر شاکری خاطرنشان کرد: از جامعه دانشگاهی درخواست داریم نظرات و پیشنهادات خود را برای بودجه سال ۱۴۰۱ به مجلس اعلام کنند تا این موضوعات محور کار فعالیت های بودجه ای مجلس قرار گیرد.

وی درخصوص جایزه لجستیک و زنجیره تامین نیز گفت: این جایزه کار بسیار ارزنده و مهمی است و مدل جدیدی را در کشور گسترش می دهد و شرکت ها با حضور در آن خود را در معرض ارزیابی علمی قرار خواهند داد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400031209394
  • خبرنگار :