حقی که نباید از آن گذشت...

یک پیشکسوت رسانه‌ در استان قزوین گفت: همه جای دنیا رأی ندادن نشان‌دهنده راضی بودن از وضع موجود است، افرادی که می‌گویند ما رأی نمی‌دهیم در واقع از حق خودشان استفاده نمی‌کنند.

عبدالعظیم موسوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به‌ضرورت شرکت در انتخابات، تصریح کرد: در هر شرایطی شرکت در انتخابات حق مردم است و باید در انتخابات شرکت کنند، بعضی افراد تبلیغ می‌کنند که اگر به وضع موجود اعتراض دارید رأی ندهید درحالی‌که رأی دادن حق است و اگر فردی از این حق استفاده نکند معنایش این نیست که مخالف است.

وی افزود: درواقع این نظریه غلط است چراکه در همه جای دنیا رأی ندادن نشان‌دهنده راضی بودن از وضع موجود است، افرادی که می‌گویند ما رأی نمی‌دهیم درواقع از حق خودشان استفاده نمی‌کنند، معتقد هستم که حتی در عراق زمان سرنگونی صدام هم باید مردم رأی می‌دادند و هم‌اکنون نیز باید در لیبی و کره شمالی مردم حق رأی داشته باشند چراکه رأی دادن ابزار دموکراسی است.

مدیرمسئول روزنامه ولایت قزوین خاطرنشان کرد: اگر فرد هیچ‌کدام از نامزدهای انتخابات را قبول ندارد نیز باید رأی دهد حتی اگر رأی سفید باشد چراکه تعداد آرا اهمیت دارد و هر رئیس‌جمهوری که انتخاب می‌شود و وزیر خارجه‌اش در مجامع بین‌المللی حضور پیدا می‌کند اگر تعداد رأی بالا داشته باشد بهتر می‌تواند از منافع کشور در سازمان ملل دفاع کند.

وی یادآور شد: اگر من با یک رئیس‌جمهور مخالف هستم مسئله شخصی است اما زمانی که این فرد به نمایندگی از کشور برای دفاع از منافع‌مان قدم بردارد ما با آن موافق هستیم، اگر من منافع کشورم را به منافع کشورهای دیگر مانند آمریکا و آلمان ترجیح می‌دهم باید با مشارکت بالا در انتخابات شرکت کنم حتی اگر نسبت به نحوه چینش کاندیداها اعتراض داشته باشم.

موسوی اظهار کرد: مسئله ریاست جمهوری در کشور ما با کشورهای دیگر تفاوت دارد، در ایران ما قدرت‌های منتصب و منتخب داریم اما در کشورهای دیگر و در دموکراسی غربی این‌طور نیست و همه‌چیز انتخابی است، در این کشورها حتی اگر قدرت انتصابی باشد اختیاری ندارند و شبیه ماشین امضا هستند.

وی بیان کرد: در ایران وضعیت ما متفاوت است و ما قدرت منتصب و سیستمی داریم که ازنظر سیاسی منتصب هستند، اگر قدرت منتصب در ایران باقدرت منتخب همراه باشد کارایی مجموعه نظام بیشتر می‌شود هرزمانی که این قدرت‌ها بخواهند یکدیگر را از بین ببرند قدرت ملی کاهش پیدا می‌کند، بنابراین انتخابات ریاست جمهوری اهمیت بالایی دارد و امیدوارم با حضور حداکثری مردم انتخاب به نحو احسن انجام شود.

این فعال اصلاح‌طلب با اشاره به شاخص‌های انتخاب اصلح یادآور شد: شاخص انتخاب اصلح در ریاست جمهوری توسط مقام معظم رهبری تبیین شده است، یکی از شاخصه‌ها این است کسی که انتخاب می‌شود قدرت و توان بیشتری داشته باشد و این امر زمانی اتفاق می‌افتد که فرد با حداکثر قاطع رأی ملت انتخاب شود. افراد می‌توانند با توجه به شناختشان از کاندیداها و موفقیت آن‌ها درگذشته و برنامه‌های آینده‌شان انتخاب کنند.

وی اظهار کرد: در شورای شهر نیز پیشنهاد می‌شود افراد لیستی رأی ندهند، در حال حاضر در قزوین در حوزه اصولگرایان سه لیست موجود است، اگر همه اعضای شورا از یک لیست واحد انتخاب شوند درنتیجه در صحن شورا بر عملکرد یکدیگر نظارت نمی‌کنند، هرچقدر هم فردی نماز شب خوان باشد انسان غیرمصون است و اگر نظارتی بر آن نباشد ممکن است به خطا برود.

موسوی یادآور شد: مردم باید به‌گونه‌ای رأی دهند که چند مستقل وارد شورای شهر شوند تا بتوانند بر عملکرد سایر اعضا نظارت کنند.

وی در پایان یادآور شد: با همه این تفاسیر ملت باید از حق خود استفاده کنند و رأی دهند، استفاده نکردن از حق باعث زنده شدن حق نمی‌شود، اگر ملت فکر می‌کنند حقشان ضایع‌شده است و برخی برای انتخابات تأیید نشدند دلیل نمی‌شود که در انتخابات شرکت نکنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400031209037
  • خبرنگار :