گزارش ایسنا درباره تاثیر مذاکرات طولانی برجامی و تلاشها برای حفظ حق هستهای بودن کشورمان بر پیشرفت های علوم و فنون هستهای در زمینههای مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی در صدر اخبار پرمخاطب امروز قرار گرفت.
در این گزارش با اشاره به تاثیر این پیشرفتها بر درمان بیماریهای مختلف، آمده است: نتیجه مذاکرات طولانی برجامی و تلاشها برای حفظ حق هستهای بودن و مبارزه در این مسیر در سایه تحریمهای سنگین یک جانبه و چند جانبه وقتی تاثیر خود را نشان میدهد که سلامتی هزاران بیمار سرطانی به اندک مواد هستهای و رادیو داروها گره خورده و خوراک مراکز پزشکی هستهای از همین چرخه سوخت هستهای و راکتورهای تحقیقاتی تامین میشود.
انتشار گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای ایران و اظهارات رافائل گروسی در همین رابطه، واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان را در پی داشت.
علی اکبر صالحی در بخشی از نامه خود به رافائل گروسی آورده است که نظر به این که تاریخ تفاهم نامه فنی در ۲۴ مه به پایان رسید، ایران تصمیم گرفت آن را تمدید نکند، در ضمن ما تصمیم گرفتیم به ثبت یک ماهه [اطلاعات] ادامه بدهیم تا فرصت دیگری برای به نتیجه رساندن مذاکرات فنی با آژانس فراهم شود. ما مانند قبل به همکاری سازنده با آژانس ادامه می دهیم. تا حد زیادی انتظار داریم که این عزم دوجانبه به حصول نتیجه ای ملموس و عمل گرایانه در اسرع وقت منجر شود.
در پی انتشار گزارش آژانس درباره ایران، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین هم در صفحه توییترش نوشت: متاسفانه همه چیز در روابط ایران و آژانس پیچیده است. با این وجود، قدردان این هستیم سطح ضروری همکاری را حفظ می کنند. بر اساس دلایلی باور داریم که مشکلات موجود موقت هستند.
سخنگوی دولت نیز در نشست خبری خود نسبت به احیای کامل برجام تا پیش از پایان کار دولت ابراز امیدواری کرد و افزود: طبیعی است که بخاطر پیچیدگی هایی که تحریم های متعدد در دولت ترامپ و پیشرفت های فنی هسته ای در پاسخ به آنها ایجاد شده، جزییات زیادی باید مورد بررسی و بحث قرار بگیرد اما هیچکدام از این موانع غیرقابل عبور نیستند و با اراده سیاسی در پایتخت ها این اختلاف های جزئی نیز به پایان خواهد رسید. بنابراین، ما بسیار امیدواریم که تا پیش از انتقال تصدی دولت بتوانیم احیای کامل برجام را اعلام کنیم.
دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر بخوانید.
بن سلمان و ولیعهد کویت در رابطه با ایران رایزنی میکنند
ضرباتی قوی به پروژه هستهای ایران وارد کردیم
***
اظهارات اخیر دادستان تهران مبنی بر اینکه «در صورت عبور نامزدها از خطوط قرمز نظام، وفق موازین قانونی قاطعانه و بدون در نظر گرفتن موقعیت و جایگاه، با آنها برخورد خواهد شد» واکنشهای برخی کاندیداها را در پی داشت که دادسرای عمومی و انقلاب تهران، با صدور اطلاعیه ای در این رابطه توضیح داد.
علی القاصی یکشنبه (۹ خرداد)، در جلسه هماهنگی ارتقاء سطح عملکرد دستگاههای قضایی و امنیتی در انتخابات پیش رو، گفته بود که پیرامون جرائم تخلفات انتخابات ضرورت دارد رویکرد پیشگیری بر مقابله مورد توجه قرار گیرد، از این رو معاونین دادستان و دادستانهای شهرستانها در مواجه با جرائم تخلفات انتخاباتی سعه صدر لازم را داشته باشند و دقت نمایند از اموال عمومی و بیت المال له و یا علیه نامزدهای انتخابات مورد استفاده قرار نگیرد و نامزدهای انتخاباتی در تبلیغات و سخنرانی ها از خطوط قرمز نظام عبور نکنند و منافع ملی را بر مصالح و منافع شخصی، حزبی و جناحی و گروهی ترجیح دهند و در صورت عبور از خطوط قرمز نظام، وفق موازین قانونی قاطعانه و بدون در نظر گرفتن موقعیت و جایگاه، با آنها برخورد خواهد شد.
توضیحات حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی درباره وعده های انتخاباتیاش هم از خبرهای پربازدید انتخاباتی امروز بود.
این کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کدام وعدهاش در دولت او زودتر از بقیه وعدهها و در چه بازه زمانی محقق می شود؟ گفت: مسکن از دغدغههای مردم به ویژه جوانان و زوجهای جوان است و ما تلاش میکنیم با تولید مسکن هم این دغدغه و هم مسأله جمعیت را حل کنیم
محسن مهرعلیزاده کاندیدای دیگر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هم با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در توئیتر در مطلبی با عنوان "ایران در خطر است" نوشت: ورشکستگی آبی را باید به عنوان یکی از بحرانهای اصلی کشور به رسمیت بشناسیم. مدرنیزاسیون کشاورزی، باید یکی از اولویتهای دولت آینده برای حل این مشکل باشد.
عبدالناصر همتی هم کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه من سینما را در کنار مردم میخواهم، چنین وعده داد که در دولت من، با کمک سینماگران و فعالان فرهنگی بستهی جامعی برای رونق اقتصاد سینما در دورهی بعد از واکسیناسیون عمومی تدوین و اجرا میشود.
ابوالفضل ظهره وند دیپلمات پیشین کشورمان نیز در تحلیلی درباره تفاوت دیدگاه نامزدهای مطرح انتخابات ریاستجمهوری با دولت فعلی در حوزه سیاست خارجی، ابراز عقیده کرد که در نگاه کاندیداهای مطرح انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، دیپلماسی و میدان دو روی یک سکه هستند و این افراد اساسا دیپلماسی غیرمیدانی را چندان کارآمد نمیدانند.
خبرهای دیگر با محوریت انتخابات را می توانید در لنیک های زیر دنبال کنید.
جبهه اصلاحات برای دریافت برنامه مهرعلیزاده هنوز تصمیمی نگرفته است
لازم است زمامداری اقتصادی و سیاسی را از هم جدا کنیم
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست
تأسف قاضی زاده هاشمی از آتش سوزی مجدد جنگلهای زاگرس
معاندان به دنبال دلسرد کردن مردم از حضور پای صندوق های رای هستند
کاندیداها روش اجرای وعدههای خود را به مردم ارائه کنند
وعده داوطلبان با توجه به واقعیت کشور و نه ایدهآلها باشد
تعجب احمدی بیغش از سوالات مجریان صدا و سیما از نامزدهای انتخاباتی
***
نظر حقوقی کامبیز نوروزی درباره طرح «ممنوعیت خروج مسئولان پس از اتمام مسئولیت» هم از خبرهای مورد توجه مخاطبان بود که معتقد است: این طرح نشاندهنده مبارزه با فساد نیست بلکه نشاندهنده عمق فساد در کشور است.
این حقوقدان با بیان اینکه این طرح نشاندهنده مبارزه با فساد نیست بلکه نشاندهنده عمق فساد در کشور است، گفت: ابعاد فساد در مدیریت رانتی انقدر پیچیده، گسترده، سازمانیافته و عمیق شده است که برای مبارزه آن متاسفانه به چنین طرحهایی متمسک شدهاند.
انتهای پیام