رئیس جهاددانشگاهی تاکید کرد:

توجه به پارک‌های علم و فناوری برای دستیابی به رونق تولید

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس، بر لزوم توجه بیشتر به مقوله علم به عنوان یکی از ارکان مهم در تولید ثروت، تاکید کرد که یکی از راهکارهای تاثیرگذار در رونق و استمرار تولید و افزایش ظرفیت اشتغال، پارک‌های علم و فناوری است.

دکتر مظاهر بابایی دوشنبه ۱۰ خرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به جایگاه علم در تولید و توزیع ثروت، از نگاه کشورهای توسعه یافته، گفت: برای رسیدن به جایگاهی مناسب‌تر در زمینه تولید در بخش‌های مختلف، باید ظرفیت‌های علمی را تقویت کرد و پارک‌های علم و فناوری، می‌تواند در این مسیر بسیار موثر باشد.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس گفت: همان‌گونه که کشورهای توسعه‌یافته از محور علم، تولید ثروت می‌کنند، مسلماً در ایران اسلامی هم باید همه مسئولان و برنامه‌ریزان و دست‌اندرکاران توجه ویژه‌ای به توانمندی‌های علمی داشته و برای فعال کردن ظرفیت‌ها، تلاش کنند.

وی افزود: تحقیقات و پژوهش‌های علمی یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین راه‌های رسیدن به حقایق پیدا و پنهان جهان هستی و کشف منابع و راهکارهای جدید برای پاسخگویی به مسائل، مشکلات، نیازها و خواسته‌های انسان و جامعه محسوب می‌شود.

بابایی با بیان اینکه وجود و فعالیت پارک‌های علم و فناوری برای دستیابی به اهداف توسعه کشور در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بسیار اهمیت دارد، افزود: حمایت از پارک‌ها، قطعاً باعث رونق تولید، کاهش بیکاری و افزایش ارزش افزوده می‌شود.

وی، حذف شکاف موجود بین دانشگاه‌ها و سایر بخش‌ها، نظیر صنعت، کشاورزی و بهداشت و ... را نیازمند توجه بیشتر دانست و گفت: قطعا بخش مهمی از مشکلات موجود در بخش صنعت، با استفاده مناسب از ظرفیت پارک‌های علم و فناوری قابل رفع خواهد بود.

بابایی خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات حوزه صنعت، با ارتقاء دانش مرتفع می‌شود و یکی از بهترین راهکارها در این زمینه، منطقی و مستمر کردن ارتباط صنعت و پارک‌های علم و فناوری است.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با بیان اینکه حمایت از طرح‌ و ایده‌های نو و ایجاد فرآیند پیشرفت بر اساس فعالیت‌های شرکت‌های نوظهور باید در اولویت قرار گیرد، گفت: حمایت‌های اداری و مالی از طرح‌های نو، اهمیت دارد، اما ضمن توجه به مغفول نماندن تاثیر حمایت‌های معنوی، باید کاهش بروکراسی اداری را مد نظر قرار داد.

بابایی گفت: اگر بر اساس سند چشم‌انداز توسعه در سال ۱۴۰۴ بنا باشد در جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری منطقه با حفظ هویت اسلامی و انقلابی قرار گیریم، باید بدانیم این مهم تنها با سرمایه‌گذاری در حوزه دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری تحقق می‌یابد و قطعاً موجب رشد و ارتقای کشور در ابعاد مختلف خواهد شد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس، خواستار توزیع مناسب منابع و امکانات، براساس اولویت‌ها و با اتخاذ تدابیر موثر از سوی تصمیم‌سازان و برنامه‌ریزان، روزآمد کردن آیین‌نامه‌ها، مقررات و قوانین و کاهش بروکراسی‎‌های دست و پاگیر اداری با هدف تسریع در رشد و پیشرفت پارک‌های علم و فناوری شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۷:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400031007857
  • خبرنگار :