به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در اوت ۴۴ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۶۹ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ژوییه با ۴۶ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش، به ۶۶ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو قرارداد در مسیر ثبت دومین رشد ماهانه قرار دارند. با وجود احتمال بازگشت صادرات نفت و میعانات ایران به بازار جهانی، تحلیلگران پیش بینی می کنند رشد تقاضا برای نفت در ماههای آینده از رشد عرضه فراتر می رود.
ایران از آوریل سرگرم مذاکره با قدرتهای جهانی برای احیای برجام است که به نتیجه رسیدن آن برچیده شدن تحریمهای واشنگتن علیه تهران را به دنبال خواهد داشت. تحلیلگران پیش بینی می کنند در صورت توافق، ایران می تواند صادراتش را پیش از پایان امسال به میزان ۱.۵ میلیون بشکه در روز افزایش دهد و ضرورت عرضه بیشتر از سوی کشورهای اوپک پلاس را محدود کند.
تحلیلگران گروه ANZ پیش بینی کردند میزان تقاضا از عرضه ۶۵۰ هزار بشکه در روز در سه ماهه سوم و ۹۵۰ هزار بشکه در روز در سه ماهه چهارم فراتر می رود و عرضه برآورد شده شامل افزایش ۵۰۰ هزار بشکه در روز تولید نفت ایران است.
اوپک و متحدانش شامل روسیه روز سه شنبه دیدار می کنند. این تولیدکنندگان که در قالب گروه اوپک پلاس همکاری می کنند درصدد تسهیل تدریجی محدودیت عرضه تا ژوییه هستند. نمایندگان اوپک پلاس اظهار کردند: وزیران این گروه در نشست سه شنبه هفته جاری به نهایی کردن افزایش تولید برنامه ریزی در دو ماه آینده خواهند پرداخت.
ویرندرا چائوهان، تحلیلگر شرکت انرژی اسپکتس در این باره گفت: تصور نمی رود مسئله بازگشت نفت ایران به بازار جهانی باعث تغییر توافقات اوپک پلاس شود بنابراین پیش بینی می شود توافقی که پیش از این برای افزایش تولید از ژوییه شده بود، ادامه پیدا کند.
بر اساس گزارش رویترز، در این بین، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز جمعه اعلام کرد تولید نفت این کشور در مارس ۱۴.۳ درصد رشد کرده است. آمار شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز هم نشان داد شمار دکلهای حفاری نفت و گاز برای دهمین ماه متوالی افزایش پیدا کرده و هفته گذشته نیز افزایش داشت.
انتهای پیام