1050 سازه تبلیغات انتخابات در قم نصب می شود

مدیرکل روابط عمومی استانداری قم با اشاره به اهمیت برنامه ریزی برای فضاسازی و تبلیغات محیطی انتخابات 28 خرداد، گفت: این کار در قم با استفاده از 1050 سازه تبلیغاتی و در قالب پرتابل، آویز، استرابرد، برند برد، لمپوست، عرشه پل و.. در حال اکران است.

رضا صالحی مدیرکل روابط عمومی استانداری و رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات استان قم در تشریح فعالیت ها و برنامه های اجرایی این کمیته اظهار کرد: با نزدیک تر شدن به 28 خرداد، فضای شهر قم نیز حال و هوای انتخاباتی به خود گرفته و شاهد اقدامات و تلاش های بسیار خوبی از جانب شهرداری و دیگر سازمان ها و نهادها برای ترغیب و دعوت مردم به حضور پرشور در انتخابات هستیم.
وی با اشاره به اهمیت طرح های در نظر گرفته شده برای فضاسازی و شورآفرینی انتخابات قم تصریح کرد: این طرح های خلاقانه با استفاده از ظرفیت طراحان برجسته و خبره و بر مبنای فرمایشات و رهنمودهای حضرت امام و مقام معظم رهبری و با کلید واژه# ایران مقتدر طراحی شده اند.
صالحی با تقدیر از همکاری و مشارکت فعال شهرداری و دیگر ادارات استان در اکران طرح های تبلیغات محیطی انتخابات خاطرنشان کرد: با استفاده از 1050 سازه تبلیغاتی و در قالب پرتابل، آویز، استرابرد، برند برد، لمپوست، عرشه پل و.. تلاش شده تا ضمن ایجاد فضای شور و نشاط انتخاباتی، زمینه ترغیب هم استانی های عزیز برای حضور گسترده و پرشور در انتخابات فراهم شود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری قم همچنین با مطلوب توصیف کردن برنامه ریزی ها و تلاش های صداو سیمای مرکز قم برای شورآفرینی در این دوره از انتخابات گفت: محتواها و برنامه های رادیویی و تلویزیونی بسیار خوبی توسط شبکه استانی نور تولید و در حال پخش می باشد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400030906515
  • خبرنگار : 50156