به نقل از نیوز، سازمانهای گردشگری موافق این موضوع هستند که واکسن نقش حیاتی در ازسرگیری سفرهای بینالمللی دارد. بسیاری از کشورها و مقاصد بعد از تولید واکسنهای متعدد و اجرای برنامههای واکسیناسیون برای جلوگیری از شیوع بیماری و کاهش تلفات بیشتر مرزهای خود را به روی مسافران بینالمللی گشودهاند. در اوایل سال ۲۰۲۱ نظرسنجی آنلاین بر روی بیش از ۲۸ هزار شرکتکننده از ۲۸ کشور جهان که قصد سفر در ۱۲ ماه آینده را دارند، جمعآوری شد و نتایج در آوریل ۲۰۲۱ نشان داد که امسال، بهطرز شگفتانگیری تعداد زیادی از مسافران قصد سفر دارند.
در سال ۲۰۲۰، شیوع بیماری همهگیر کووید- ۱۹ باعث کاهش تقاضای سفر شد، اما در سال ۲۰۲۱ سفر بهعنوان اولویت گردشگران قرار دارد. نتایج بررسی در این نظرسنجی نشان داد، ۶۴ درصد از گردشگران جهانی (بیش از ۲۸ هزار پاسخدهنده) گفتند: سفر بیش از گذشته (قبل از شیوع کروناویروس) برای آنان مهم است و حتی تا ۷۱ درصد از پاسخدهندگان تایید کردند، در سال ۲۰۲۱، تفریح را به کارهای دیگر ترجیح خواهند داد و بیش از ۶۶ درصد از پاسخدهندگان نیز اظهار کردند: تعطیلات را به کارکردن ترجیح میدهند. علاوه بر این، تا ۵۳ درصد از گردشگران گفتند: در زمان خانهنشینی و درگیری با این بیماری برای سفرهای آینده خود برنامهریزی کردهاند. بنابراین با گشایش مرزها و کاهش محدودیتهای سفر در کشورهای بیشتر، صنعت گردشگری بهبود خواهد یافت.
بیشتر گردشگران به دنبال سفر تفریحی شخصی هستند
با توجه به اجازه سفر در سال جاری ۶۱ درصد از گردشگران گفتند که سواحل و ۳۱ درصد نیز مکانهایی که کمتر شلوغ باشند را انتخاب میکنند و در تعطیلات اولویت بیشتر افراد، خانهنشینی نخواهد بود و تنها ۵ درصد، محدودیتهای شهری را در اولویت قرار میدهند تا اولین انتخاب برای سفرهای آینده را داشته باشند.
همچنین، ۲۳ درصد از گردشگران نیز اسپا (محل تفریح با استخر، سونا، جکوزی و خدمات ماساژ) را انتخاب کردند و از بین ۲۸ هزار پاسخدهنده، فقط ۶ درصد گفتند که سفرهایی با فعالیت بدنی یا ماجراجویی را انتخاب میکنند. علاوه بر این، گردشگران ترجیح میدهند برای تضمین بهترین حالت ایمنی و راحتی، سفرهای آینده خصوصی داشته باشند و بیش از ۶۶ درصد از گردشگران جهانی عنوان کردند: ترجیح میدهند در گروههای کوچک دو تا ۶ نفره سفر کنند.
آیا سفرهای بینالمللی با واکسن امکانپذیر است؟
همانطور که واکسنها بر بینش مسافران تاثیر قابلتوجهی داشته است، بهبودی سفرهای بینالمللی نیز به اجرای برنامههای واکسیناسیون در سطح جهان بستگی دارد. ۶۶ درصد از مسافران درباره اعتماد به نفس در اهداف سفر عنوان کردند: بعد از اختراع واکسن بیماری کووید- ۱۹ در سال جاری، انتظار بیشتری برای سفرکردن خواهند داشت.
واکسنها نه تنها به مسافران سراسر دنیا برای اطمینان از سلامتی و ایمنی کمک میکنند، بلکه به مقصد نیز کمک خواهند کرد تا تصویر بهتری را برای بازدیدکنندگان نشان دهد. بیش از نیمی از گردشگران (۵۹ درصد) گفتند: پس از واکسیناسیون کامل و تزریق هر دو دوز واکسن، به یک کشور خارجی سفر خواهند کرد. علاوه بر این، ۵۵ درصد از مسافران تایید کردند که مقاصدی را بر سفر خود انتخاب میکنند که برنامههای واکسیناسیون را فقط برای اطمینان از سلامت جامعه اجرا کرده باشد.
در حال حاضر، در بسیاری از مقاصد مختلف، انواع مختلفی از واکسنها استفاده میشود و مسافران در این مورد احساس خوبی ندارند، زیرا ۴۱ درصد از گردشگران اظهار کردند: درباره ایمنی و اطمینان واکسنها نگران هستند.
انتهای پیام