به گزارش ایسنا یکی از شرکتهای دانش بنیان "مدرسه تابستانه هوش مصنوعی" را در ماههای تیر، مرداد و شهریورماه برگزار میکند و متقاضیان تا ۱۰ خردادماه مهلت دارند در این دوره ثبت نام کنند.
«مدرسه تابستانه هوش مصنوعی» با حمایت معنوی ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال هوشمندسازی، مرکز اقتصاد دیجیتال، دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت، پارک فناوری پردیس و رویداد اینوتکس و به صورت رایگان برگزار میشود.
دکتر محمد حاجیزاده، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی این شرکت با بیان اینکه دوره تابستانه در قالب ۱۰۰ ساعت آموزشی و ۱۳ هفته برگزار میشود که ظرفیت پذیرش این دوره ۱۰۰ نفر تعیین شده است، گفت: افرادی که برای شرکت در این دوره انتخاب میشوند پس از گذراندن دوره، گواهینامه دریافت خواهند کرد و برای فعالیت به مرکز هوش مصنوعی این شرکت دانش بنیان معرفی میشوند.
حاجیزاده تأکید کرد: با توجه به اینکه آموزش رایگان از مسئولیتهای اجتماعی مرکز هوش مصنوعی این شرکت به شمار میرود، بنابراین دوره تابستانه هوش مصنوعی در لایو اینستاگرام این مرکز نیز ارائه میشود تا تمامی افراد بتوانند از این محتوای آموزشی استفاده کنند.
مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی این شرکت خاطرنشان کرد: متقاضیان برای شرکت در دوره تابستانه کالج هوش مصنوعی میتوانند رزومه خود را تا ۱۰ خردادماه ارسال کنند تا پس از بررسی رزومهها، شرکت کنندگان نهایی انتخاب شوند.
وی، پایتون مقدماتی و یادگیری عمیق، تشخیص اشیاء در تصویر با الگوریتمهای یادگیری عمیق، تشخیص و بازشناسی چهره در تصویر، معماریهای معروف برای دستهبندی تصاویر، طراحی یادگیری ماشین برای محصول، بهینه سازی مدلهای یادگیری عمیق، یادگیری عمیق در پایتروچ، تشخیص آنومالی در تصویر و ویدئو و مبانی پردازش گفتار را از محورهای برگزاری این دوره عنوان کرد.
حاجی زاده ادامه داد: بازشناسی گفتار، آنالیز و پیشبینی سری زمانی، یادگیری تقویتی، مبانی پردازش زبان طبیعی، پردازش زبان طبیعی یادگیری عمیق، خلاصهسازی متن، مقاومسازی شبکههای عصبی عمیق، یادگیری ماشین در گراف، سیستمهای پیشنهاد دهنده، شبکههای تخاصمی و مباحث پیشرفته در یادگیری عمیق از دیگر محورهای برگزاری این دوره است.
وی فعالیت کالج هوش مصنوعی این شرکت را از سال ۹۶ دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به فعالیتهای گسترده و روزافزون مرکز هوش مصنوعی شرکت، ارائۀ آموزشهای تخصصی هوش مصنوعی و جذب دانشآموختگان این حوزه مورد توجه جدی این مرکز بوده است تا با ایجاد زمینههای متنوع کاری، از خروج متخصصان توانمند هوش مصنوعی کشور جلوگیری شود.
انتهای پیام