به گزارش ایسنا، مهران دوستی در حالی که سیوسومین سال حضور در رادیو را میگذراند و در این مدت توانسته بود با اجرای برنامههایی چون «نشانی»، «عصر پرتقالی»، «رادیو من» و «کافه رادیو» شنوندگان بسیاری را جذب این رسانه کند، صبح شنبه (دوم خرداد ماه ۹۴) در سن ۵۹ سالگی به طور ناگهانی درگذشت.
دوستی در بسیاری از برنامههای ارزشی، دینی و فرهنگی اجرا داشت و یکی از اصلیترین گویندگان رادیو بود. مهران دوستی با آن صدای مخملی و اثرگذارش برای پیام انقلاب حرکت کرد و صدای ماندگارش همیشه در تاریخمان ثبت شد.
یکی از ویژگیهای مهران دوستی این بود که از صدای ویژهاش درست استفاده میکرد و شاید به جرأت بتوان گفت، رادیو جوان با صدای مهران دوستی رنگ و بویی متفاوت میگرفت.
دوستی در چند سال قبل از فوت، به عنوان گوینده برتر رادیو و نماینده ایران در ABU (اتحادیه رادیو و تلویزیون های آسیا ـ اقیانوسیه) انتخاب شده بود.
***
فرهنگ جولایی از تهیهکنندگان پیشکسوت صدا که از سال ۶۴ با این هنرمند در رادیو همکاری داشت، ۶ سال پس از درگذشت مهران دوستی به ایسنا می گوید: دلم برای مهران تنگ شده است. ما سالها با هم سفر رفتیم برنامههای رادیوکیش را راه انداختیم. برنامه زنده عصر زنده با رادیو را شروع کردیم، راه شب را داشتیم و همه اینها برای من خاطره است.
او با بیان اینکه دوستی در رادیو پدیده بود، اظهار کرد: بعد از انقلاب از لحاظ کار حرفه ای ما چنین گوینده ای را نداشتیم. او توانایی اجرای رزمی و بزمی را داشت. زمان جنگ اطلاعیه ها را با آقای کریمی می خواندند. در زمینه شعر و ادبیات اجرای بسیار خوبی داشت و از صدای خاصی بهره مند بود که برای انواع اجراها مناسب بود.
جولایی گفت: این هنرمند پدیده ای بود که جای خالی اش همچنان حس می شود و کسی نیست که جایش را پر کند. اولین برنامه ورزشی رادیو را با اجرای مهران دوستی به راه انداختیم و سال ها با هم کار می کردیم.
جولایی با اشاره به اینکه دوستی در رادیو خیلی قَدَر بود، یادآور شد: صدای او هر برنامه ای را عالی و جذاب اجرا می کرد. روحش شاد و یادش گرامی.
کلیپ صوتی زیر، دکلمهای با صدای مهران دوستی است.