کرمانشاه چهارمین تولیدکننده ماهی "قزل‌آلا" در کشور است

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه چهارمین تولیدکننده ماهی قزل‌آلای کشور است.

سعید بابایی در گفت و گو با ایسنا، از استان کرمانشاه به عنوان یکی از استان‌های پیشتاز در تولید ماهیان سردابی یاد کرد و افزود: از آنجایی که استان‌های ساحلی خیلی در زمینه تولید ماهیان سردابی فعال نیستند، کرمانشاه چهارمین استان تولیدکننده ماهی قزل‌آلا در کشور است.

بابایی با بیان اینکه بیشترین ماهی قزل آلا تولیدی در استان کرمانشاه در شهرستان دالاهو تولید می‌شود، گفت: در تمامی شهرستانهای استان تولید ماهی قزل آلا داریم، به نحوی که حتی در سال گذشته در شهرستان قصرشیرین که جزو نقاط گرمسیری است هم تولید ماهی قزل آلا داشتیم.

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال بودن 377 مزرعه قزل‌آلا در استان، گفت: پیش‌بینی می‌شد امسال شاهد تولید 16 هزار و 700 تنی ماهیان قزل‌آلا در استان باشیم که به دلیل خشکسالی و کاهش شدید منابع آبی احتمالا این هدفگذاری محقق نخواهد شد.

 بابایی اضافه کرد: سال گذشته 15 هزار و 450 تن انواع ماهی سردابی در استان کرمانشاه تولید شد.

  بابایی اشاره‌ای هم به قیمت ماهی قزل آلا در کرمانشاه داشت و گفت: هم اکنون میانگین قیمت هر کیلوگرم ماهی قزل آلا در استان حدود 50هزار تومان است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400030201333
  • خبرنگار : 50180