ششم اردیبهشت ماه بود که خبرگزاری ایسنا طی گزارشی تصویری از خانه کشتی ساری تحت عنوان «وضعیت نابسامان خانه کشتی مازندران»، عکس هایی تامل برانگیز و تلخ را ثبت و ضبط کرد که بلافاصله مورد توجه رسانه های استانی و کشوری قرار گرفت. شاید بهترین آن عکس ها، ثبت تصویری گرد و خاک گرفته از جام ها و کاپ های قهرمانی کشتی گیران مازنی بود که در سرویس بهداشتی خانه کشتی ساری چیده شده بودند.
ساختمان «خانه کشتی» شهرستان ساری در سال ۱۳۸۱ ساخته شده و به دلیل عدم بازسازی و رسیدگی مناسب در سالهای متمادی، رو به تخریب است. هرچند مسئولان پیاپی قول مساعد در خصوص تخصیص بودجه و تجهیز و بازسازی این بنا را داده اند اما تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص انجام نگرفته است.
ثبت چنین تصاویر تلخی از خانه کشتی مرکز استان مازندران، آن هم استانی که در سطح بین المللی این رشته ورزشی صاحب نام بوده و با کسب ۷ مدال طلای المپیک، استان برتر کشور و پایتخت کشتی ایران و جهان شناخته می شود وجهه مناسبی ندارد.
اما این مشکل زمانی دردناک می شود که بدانیم حسن رنگرز، شخص اول کرسی ورزش استان مازندران، خود یک کشتی گیر صاحب نام و عنوان دار است؛ کسب مدال طلای مسابقات جهانی کشتی فرنگی ۲۰۰۱ یونان، مدال برنز مسابقات جهانی کشتی فرنگی ۲۰۰۲ روسیه، عنوان نائب رئیس شورای کشتی آسیا در سال ۱۳۹۲ تنها گوشه ای از افتخارات این مدیرکل جوان در عرصه کشتی است.
حسن رنگرز، پیش از این سرپرست اداره کل توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان بود که سرانجام در ۲۹ شهریور سال گذشته به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران معرفی شد، وی جایگزین حبیب حسین زادگان شد، فردی که به مدت ۶ سال مدیرکل ورزش و جوانان استان باشد.
هرچند طی ۲ سال اخیر و به دلیل شیوع ویروس کرونا در جهان، اکثر فعالیت های ورزشی استان مازندران تحت شعاع قرار گرفت و سایه سنگین کرونا بسیاری از باشگاه ها و اماکن ورزشی را به تعطیلی کشاند اما اکثر قریب به اتفاق کارشناسان ورزشی معتقدند کرونا نه تنها یک تهدید بلکه فرصتی مغتنم و مقتضی بود تا با پرداختن به زیرساخت های ورزشی، عقب ماندگی سال های اخیر در این بازه ترمیم و احیا شود چراکه اکثر قریب به اتفاق فعالیت های ورزشی مسکوت و راکد مانده و زمان مناسبی فرآهم شده تا بسترها و تجهیزات موجود نوسازی شود.
با این حال ظهور تصاویری تلخ از اماکن ورزشی گرد و خاک گرفته دقیقا نقطه مقابل نظرات کارشناسی را به اذهان متبادر می کند. بنابراین انتظار میرود تا مسئولان و متولیان ورزش استان مازندارن توجهی خاص نسبت به تجهیز زیرساخت های ورزش داشته و خصوصا با توجه به سابقه درخشان مازندران در رشته کشتی در پی رفع نواقع و ضعف ها موجود برآیند.
خبرگزاری ایسنا، آمادگی دارد تا سخنان حسن رنگرز مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران در این زمینه را در قالب گفتوگو با این رسانه، منتشر کند.
انتهای پیام