به گزارش ایسنا، سعید اشرفی، عصر پنجشنبه، ۳۰ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از مدرسان برتر و دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی اظهار کرد: در این خصوص همچنین گزینش بهینه مدرسان و تشکیل شورای برنامه ریزی درسی و نظارت مستمر بر تشکیل کلاسها و تشکیل دقیق کلاسهای عملی(کارورزی و کاربینی) در دستور کار است.
وی اجرای طرح سطح بندی مراکز و رعایت دقیق آیین نامه و دستورالعمل ها در جهت تحقق اهداف دانشگاه که همانا تربیت انسان های خلاق و کارآفرین است را از دیگر راهبردها خواند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم بزرگداشت مقام معلم، افزود: معلم امانتدار انسانها است، انسانی که اشرف مخلوقات است بنابراین این جایگاه بسیار رفیع است.
دکتر علی بیگزاده، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان شمالی نیز رویکرد دانشگاه علمی کاربردی را در جهت کارآفرینی و ایجاد اشتغال ضروری و مثبت ارزیابی خواند.
وی افزود: یکی از خلاهای نظام آموزشی ما فقدان مهارتآموزی بود که در این خصوص دانشگاه جامع علمی کاربردی قدمهای موثری را برداشته است.
دکتر علی بادامی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی نیز گفت: در دنیای امروز مهم ترین سرمایه دولتها و ملتها سرمایه انسانی و انسان توسعه یافته است و انسان توسعه یافته کسی است که صاحب دانش و مهارت است.
وی افزود: اساس توسعه فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، انسان توسعه یافته است و به عبارتی اساس هر توسعه دانش و مهارت است.
وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با رسالت عمده ای که همانا مهارتی بودن است در این خصوص قدمهای بلند و موثری برداشته است.
بادامی تاکید کرد: تجلیل از مقام مدرس و ارزش دادن به علم ومهارت زمینهساز توسعه است.
گفتنی است در ادامه این آیین، یکی از مدرسان منتخب برتر و همچنین یکی از روسای مراکز علمی کاربردی خراسان شمالی به نمایندگی سخنانی را در خصوص اهمیت و جایگاه مدرس بیان داشتند و در پایان از 13 مدرس برتر با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام