رئیس اتحادیه قصابان همدان:

بازار گوشت قرمز در همدان راکد است

رئیس اتحادیه قصابان همدان از رکود بازار گوشت قرمز خبر داد و گفت: تقاضای گوشت قرمز در بازار همدان کاهش چشمگیری داشته است.

علی‌اکبر سپهری‌وفا در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: افزایش قیمت و کاهش توان خرید مهمترین دلایل کاهش تقاضای این محصول در بازار است همچنین مردم به استفاده از مصرف گوشت سفید تمایل بیشتری دارند.

وی مطرح کرد: در سال جاری دامداران به علت خشکسالی با مشکلاتی مواجه شده‌اند چراکه نمی‌توانند دام‌های خود را به چرا ببرند و این مسئله سبب افزایش عرضه دام نسبت به تقاضا شده است

رئیس اتحادیه قصابان همدان اضافه کرد: باید علوفه و ‌نهاده در اختیار دامداران قرار گیرد و اگر این اتفاق نیفتد چهار یا پنج ماه آینده با مشکل جدی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کشتار کم است و روزانه بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ رأس گوسفند برای هشت شهر کشتار می‌شود، گفت: اگرچه تالار و رستوران‌ها ۵۰ درصد از گوشت منجمد استفاده می‌کردند اما تعطیلی آنها هم در کاهش تقاضای گوشت قرمز مؤثر است. 

سپهری‌وفا در پایان بیان کرد: امروز نرخ هر کیلوگرم گوشت مخلوط گوسفندی ۱۳۰ هزار تومان، نرمه گوسفندی ۱۷۰ هزار تومان و نرمه گوساله ۱۴۰ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400022921131
  • خبرنگار :