محمدجعفر محمدزاده آیین اختتامیه جشنواره سراسری داستاننویسی کووید ۱۹ و رونمایی از کتاب آثار برگزیده جشنواره که امروز ۲۹ اردیبهشتماه برگزار شد، ضمن تبریک روز بزرگداشت حکیم عمر خیام و همچنین روز بزرگداشت فردوسی، با اشاره به اینکه فعالیتهای فرهنگی و هنری مسیر رسیدن به حقیقت را هموار میکند، اظهار کرد: شاهنامه سند هویت ملی ماست که متأسفانه برخی به غلط آن را در مقابل دین و مذهب قرار میدهند که نادرست است زیرا در تمام اجزای این اثر و بالغ بر ۵۰ هزار بیت آن توحید، وحدانیت، خرد و حکمت به بهترین شکل و در قالب داستانهای آموزنده بیان شده است.
معاون اسبق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اصحاب فرهنگ، هنر و اندیشه پیچ و مهرههای هستند که اجزای جامعه را به هم ربط میدهند.
وی خاطرنشان کرد: انتشار هر کتاب یک اتفاق مهم است بهخصوص در استان لرستان که از ظرفیتهای بالقوهای در حوزه فرهنگ برخوردار است و نیاز است از این ظرفیت بهخوبی استفاده شود زیرا توسعه در همه اشکال آن بدون توسعه فرهنگی ابترمی ماند.
این چهره شاخص فرهنگی استان اضافه کرد: نیاز است یک کتابخانه مشتمل بر تألیفات نویسندگان استان توسط ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شود تا در زمان حضور مسئولین کشوری از آن بهعنوان یک ظرفیت بهرهبرداری شود.
رئیس رادیو ایران و نویسنده مقدمه کتاب کرونا نیامد که بماند، تأکید کرد: این کتاب در برگیرنده آثار منتخب جشنواره است که تجربههای زیستی افراد مختلف از کادر درمان گرفته تا کسانی که به این بیماری مبتلا شده است را به تصویر کشیده، این اتفاق منافع مختلفی دارد، همداستان است و هم تاریخ، هم انتقال تجربیات مختلف است و هم بیانگر همت مردم و فضای فرهنگی است که در کنار رنج و زحمت بیماری به فکر تولید یک اثر فرهنگی بودهاند.
محمدزاده با اشاره به اینکه یکی از ویژگیهای فرهنگی ایرانیان تعلقخاطر به داستان است، ادامه داد: داستان عنصر محوری تاریخ ماست، از قرآن گرفته تا شاهنامه، این داستان است که دین را به ما منتقل کرده و ملیت ما را شکل میدهد.
انتهای پیام